Spot S/RS 2016

Moderatorzy: buba, Mod-Team

mik-17

Post autor: mik-17 »

bracus pisze:
mik-17 pisze:Może od razu w Rzeszowie
słuchaj mam budynek 1900 metrów kw i parking na jakieś 30 - 40 samochodów gdzieś bym Was pomieścił :-P
hehe nie wątpię :-) ja bym tam preferował jakąś wodę na północy polski , lepiej sie oddycha :-P
gowor86

Post autor: gowor86 »

Panowie i panie jest mały problem z miejscem na spota.

Przewaliłem internet odnośnie hoteli w centrum polski poza miastami i aby utrzymać standard i cenę nie wyższą to jest to trudne.

Może podeślecie jakieś hotele które mieliście okazje odwiedzić jak i również jesteście z nich zadowoleni.

Chyba że odbijemy w którymś kierunku Polski ????
Awatar użytkownika
Jachyr

Post autor: Jachyr »

Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
gowor86

Post autor: gowor86 »

Cena wyższa i nad morzem prawie. :-P
Byłem obok w zoo safari a potem tam na obiedzie z rodzinką.
Awatar użytkownika
emay

Post autor: emay »

A stara miejscówka już zajęta ?
Awatar użytkownika
siwydh

Post autor: siwydh »

stara miejscowka jest idealna :) mazury mi też odpowiadaja ;)
Awatar użytkownika
SID
Tytuł użytkownika: 4 x Turbo

Post autor: SID »

ja też jestem za starą miejscówką bo :
- w miarę centralnie w PL i dla wszystkich równa odległość
- znane tematy co i jak nas czekają, bez niespodzianek
- pod ręką wypas wyżywienie jeśli ktoś potrzebuje
- możliwość postawienia namiotu na placu dla potrzebujących
Obrazek
bracus
Post autor: bracus »

Ciągle piszecie że miejscówka jest aż tak ważna - przepraszam bardzo 90% czasu siedzi się na dupie i gada (niektórzy trochę przysypiają - pozdro Tomek :-P ) ani się nie chodzi ani "nie zwiedza" - była taka super pogoda przepraszam bardzo ilu z Was się kąpało ? :-)
Tak że nie marudzić tylko miejscówka ma być "na środku" żeby każdy miał w miarę blisko + trochę placu a im bardziej na "uboczu" tym mniej głupot narobicie (pamiętne wyjście na dyskotekę :-P)
Dwa "wymagania" które mają jakiekolwiek znaczenie to:
1. Krzesełka lub ławki/fotele/leżaki - stoły i miejsce do ich rozstawienia (dużo miejsca i dużo krzesełek przecież nie sami będziemy w ośrodku może znowu się trafi mocno pijąca ekipa z IBM'a która będzie podpierdalać leżaki i na nich spać ? :mrgreen: )
2. Dobre żarcie i w miarę jako takie pokoje dla "samotników" i za lepszą kasę jakiś lepszy standard jak ktoś przyjedzie np. z dzieciakami lub marudzącą dziewczyną/żoną
P.S.
Im dalej od wody i skurwysyńskich komarów tym lepiej :)
Jakie to ma znaczenie czy to będzie 5 kilometrów od Łodzi czy 5 km od Zakopanego ? Chyba nikt na spota nie przyjeżdża "pooddychać" świeżym powietrzem skoro co chwile jakaś fura jest odpalana i "dej mu na zimnym"
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
Surveyor

Post autor: Surveyor »

Myślę, że to kwestia indywidualnego nastawienia. Jeśli ktoś chce się spotkać, to nie będzie dla niego priorytetem, czy to góry, czy to morze, czy też centrum. Ważniejsze będzie wypracowanie kompromisu aby jak najwięcej osób mogło w Zlocie uczestniczyć i być z jego warunków zadowolonymi. Jak ktoś ma narzekać, że znów ta sama miejscówka, to niech znajdzie lepszą ale też zorganizuje całość a nie tylko poda miejsce. A jeśli nie, to po prostu niech się dostosuje albo niech nie przyjeżdża.
Skoro Gowor zgłasza, że ciężko coś znaleźć w podobnych warunkach i cenie, to ja również jestem za tym aby zlot był w starej miejscówce. Łatwo narzekać ale ciężko wziąć dupę w troki i coś zorganizować...
Bracus jak ja Cię dorwę na Zlocie, to Ty wrócisz do picia - nawet siłą :-P
bartek75

Post autor: bartek75 »

jednak pany zmartwię was. molo w tym czasie ma wesele. i jak z goworem dziś rozmawiałem nie jest dobrym pomysłem łączyć przypadkowo wesele z nami....
może u SIDa zrobimy spota? :-D ja śpię w czarnym RS z tyłu :-P
Awatar użytkownika
buba

Post autor: buba »

Zmartwie Was ale lokalizacja ma znaczenie. Pisałem w zeszłym roku jakie ludzie mieli obiekcje. Szczerze to jakbym miał jechać z Trójmiasta na jeden dzień do zakopca to też bym olał temat.

Bracus mądrze napisał. Liczy się kawałek przestrzeni, ławki, stoły i równie dobrze można siedzieć przy ognisku. Marmury w kiblu chyba nie są priorytetem.

Są ludzie co nie liczą kasy a są tacy którzy liczą. Ciężko zadowolić wszystkich ale trzeba szukać jakiegoś rozwiązania.
bracus
Post autor: bracus »

buba pisze:Bracus mądrze napisał.
wydrukowałem to - wsadziłem za szybę i wisi u mnie na ścianie w gabinecie ;-)
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
bartek75

Rychu, tym tropem myślenia nikomu nie dogodzisz. Zawsze miejsce spotkania będzie dyskusyjne. pierdolenie na 8 stron i żadnych konkretów.
ja i tak chciałbym się z wami spotkać bo i tak wiadomo że reszta "bywalców" forum nie zawita na ławkach z browarem ;-)
Awatar użytkownika
buba

Post autor: buba »

Bartek ja to znam. takie niestety są uroki organizacji takich imprez. nie ma złotego środka. dla mnie to równie dobrze możemy się pod namiotami spotkać przy ognisku z kiełbasą. Ludzie sie licza a nie miejsce ;)
bartek75

true dat! działamy z Sebą. niebawem podrzucimy szczegóły proponowanego miejsca
ODPOWIEDZ