Temperatura w dolocie
W Puławach o wszystko się czepiają (mój dowód był 2 razy zagrożony - raz za szyby, a drugi za podyebkę tylnej blachy), ale w przypadku przedniej tablicy umieszczonej z boku mogą Cie w zad pocałować:
Rozporządzenia ministra infrastruktury z dnia 22 lipca 2002 r. w sprawie rejestracji i oznaczania pojazdów:
§ 25. 6. Jeżeli pojazd nie ma specjalnego miejsca do umocowania tablic, to przednią i tylną tablicę umieszcza się w środku szerokości pojazdu, a gdyby to utrudniło jego eksploatowanie lub ograniczało widoczność tablicy - po lewej stronie pojazdu.
Rozporządzenia ministra infrastruktury z dnia 22 lipca 2002 r. w sprawie rejestracji i oznaczania pojazdów:
§ 25. 6. Jeżeli pojazd nie ma specjalnego miejsca do umocowania tablic, to przednią i tylną tablicę umieszcza się w środku szerokości pojazdu, a gdyby to utrudniło jego eksploatowanie lub ograniczało widoczność tablicy - po lewej stronie pojazdu.
Sprawdzał ktoś z Was temp w dolocie w czasie lata? Nie wiem czy to normalne ale u mnie non stop smali na praktycznie dwukrotność temperatury na zewnątrz bez pałowania auta
Nawet jeżeli na zewnątrz jest ledwo 20 stopni, w dolocie mam 40 z groszami. Mam intercoolery z rs4 seria kratki, halogeny, seria kierownice powietrza seryjne k03 program sportmile ładujący na 1.2 bara Po odpaleniu auta w garażu temp w dolocie jest wyższa o 1-2 stopnie względem temp na zewnątrz więc czujnik raczej sprawny.
Myśleć nad centralnym, przerabiać kierownice powietrza, wywalać halogeny? Jakie temp macie na centralnych ickach?

Myśleć nad centralnym, przerabiać kierownice powietrza, wywalać halogeny? Jakie temp macie na centralnych ickach?