Spot S/Rs PL 2015...

Moderatorzy: buba, Mod-Team

bracus
Post autor: bracus »

IreK_PV808 pisze:A ma ktoś nagrane wszystkie wypowiedzi naszego szanownego kolegi Wujka? :mrgreen:
za względu na poprawność polityczną mogą nie ujrzeć światła dziennego :) chyba że zabierzemy wujka do "sowy i przyjaciół" :-P
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
Awatar użytkownika
IreK_PV808

Post autor: IreK_PV808 »

bracus pisze:
IreK_PV808 pisze:A ma ktoś nagrane wszystkie wypowiedzi naszego szanownego kolegi Wujka? :mrgreen:
za względu na poprawność polityczną mogą nie ujrzeć światła dziennego :) chyba że zabierzemy wujka do "sowy i przyjaciół" :-P
Kurcze pewnie masz racje :-) , ale mam nadzieje że jakoś wejdę w posiadanie innych bo ma tylko dwa , ale są MEGA nie ma na świecie lepszych wypowiedzi nagranych ludzką ręką :mrgreen:
Awatar użytkownika
FOSS

Post autor: FOSS »

gowor86 pisze:Puchar dostał
Foss za najbrzydsze koło :-P
Dziękuję, dziekuję.... pocieszam się, że to nie moje auto :-P

Z drugiej jednak strony nie mogę narzekać bo gdyby nie FORZA to bym pewnie tylko na pasażera mógł z kimś przyjechać albo patatajem pociągiem :lol:
gowor86 pisze:Aut w sumie w tym roku było 27 moce nie policzone niestety
Oj wydaje mi się, że więcej się przewinęło.
W sobotę wieczorem jak liczyłem to wydaje mi się że stało 26 aut więc ogółem było chyba koło 30..... Czyli 10kKM pewnie tym razem nie przekroczyliśmy ;-)
FOSS motorsport ... pl/de
Awatar użytkownika
Jachyr

Post autor: Jachyr »

Grondzi ponad 2 godziny materialu do obrobienia.. cierpliwosci prosze... :-)
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Grondzi

Post autor: Grondzi »

Jachyr pisze:Grondzi ponad 2 godziny materialu do obrobienia.. cierpliwosci prosze... :-)
Spoko,spoko nikt nikogo niepogania... :mrgreen:
Piotrek_85

Post autor: Piotrek_85 »

Słuchajcie. Ja wam powiem coś na moim przykładzie. Ja w ten weekend tak, jak deklarowałem.......byłem na LOTOS 72 Rajd Polski na Mazurach. Byliśmy solidną ekipą na 3 samochody. Zjeździliśmy ok. 1200 km po Mazurskich drogach od Mikołajek aż po Gołdap. Codziennie kemping w innym miejscu, codziennie kąpiele w innym jeziorze, spanie a autach i pod namiotami, masa poznanych kibiców, w tym Czesi, Słowacy itp......
A ile przy tym alkoholu wypiliśmy to aż nie chce nawet liczyć. Całe 3 dni prężnej zabawy i widoków ścigających się rajdówek. najfajniejsze było właśnie to, że zwiedziliśmy mnóstwo miejsc w te 3 dni, a nie siedzieliśmy tylko w jednym miejscu. Na kempingach też są toalety i prysznice, więc nie trzeba wcale srać po krzakach, czy do obskórnej toyki.
I wiecie ile wyszły koszty takiego wyjazdu moją S-ką ?? 370 zł za paliwo co na 3 osoby w aucie rozłożyło się po 123 zł na osobe. Do tego jedzonko z grilla.....codziennie karkówka, kiełbasa, boczek i jakieś obiady w barze. Może wydałem z 80 zł na to jedzenie przez 3 dni. Na alkohol.....wiadomo.......ile wlejesz tyle wydasz :lol:
Tak więc porównując koszty takiego SPOTU w Tomaszowie, a koszty 3 dniowego wypadu na Mazury to jedno ma się nijak do drugiego. 1/3 ceny SPOTU i mam wyjazd na Mazury.
Więc nie mówicie, że cena nie gra roli, bo to oczywiste, że mając do wydania 1000 zł to mam cały tydzień wakacji.
Następnym razem pomyślmy czy warto płacić aż tyle za 2 noce w hotelu.
bartek75

Post autor: bartek75 »

To jedź na mazury.
Za takie pierdolenie powinien być ban
bracus

Przecież nikt nigdzie nie napisał, że cena nie gra roli.
Jest tylko generalne stwierdzenie, że za kwotę którą zapłaciliśmy standard był jak najbardziej ok. Nie każdy lubi spać pod namiotem czy załatwiać się/brać prysznic w ogólnodostępnej toalecie. Tak jak zostało już napisane - szkoda że wcześniej nikt nie powiedział że podana cena będzie miała jakiekolwiek znacznie przy podjęciu decyzji o uczestniczeniu w spocie lub nie. Czasu na jakiekolwiek rozważania na ten temat było pod dostatkiem. Nie miałem nic wspólnego z organizacją ale jako uczestnik nie mam wielu zastrzeżeń a już z pewnością nie do ceny.
Awatar użytkownika
IreK_PV808

Jak ktoś jeździ V8 to raczej posiada jakieś tam środki $ bo do najtańszych "złomów" wożenia dupy nie należy ;-) . Oczywiście zależy czy ktoś dba czy tylko jeździ. Zresztą podobnie przecież jest w przypadku S4/RS4.

Cenka wyjazdu jak za taką ekipe to jak za darmo mam nadzieje ,że za przynależność dopłaty nie będzie :mrgreen:
Awatar użytkownika
buba

Post autor: buba »

Wakacje to też ciężki temat jeśli chodzi o terminy bo jest masa zlotów i innych imprez motoryzacyjnych i praktycznie nierealne jest żeby się wstrzelić w wolny weekend. Teraz chyba też raceism był.

Nie ma co gdybać teraz. Było minęło. Tematu nikt nie poruszał oficjalnie więc teraz nie ma co bić piany. Będzie następny zlot to będzie możliwość wypowiedzi odnośnie ceny. Chłopaki postawili wysoko poprzeczkę
Piotrek_85

Post autor: Piotrek_85 »

Moje zupełnie prywatne zdanie jest takie..........za 2 noce w hotelu zapłacić 1000 zł to jest naprawde sporo.
A jak mnie ktoś straszy banem za to, że mówie co myśle i wyrażam swoje zdanie, to niech sam sie pierdoli.
Awatar użytkownika
IreK_PV808

Piotrek_85, raczej 1000pln nie wyszedł nawet z paliwem.... :-/ . Miałem być na cały week i tyle zapłaciłem byłem 1,5 dnia i nie narzekam , wręcz cieszę się ,że mogłem z każdym kilka zdań zamienić. Znajomości będą zapewne na lata nie tylko na forum.

Wrażenia ze spotkania bezcenne , za wszystkie inne rzeczy zapłacisz MasterCard :-D
bracus

Piotrek ale Ty się zastanowiłeś nad tym co piszesz ?

450 zł za 2 noclegi + pełne wyżywienie (od obiadu w piątek po śniadanie w niedzielę) + piwo do oporu ? do tego nagrody + tort rocznicowy - też w cenie
gdzie Ty tutaj widzisz 1000 zł?
Porównujesz jakieś namiotowe wyjazdy i jedzenie z puszki do normalnego zakwaterowania?
Trzeba było wziąć jedynkę na trzech ( i tak lepsze warunki jak w namiocie czy spanie w samochodzie) swojego grila i wyżerkę i wyszło by Ci znacznie taniej jak "Mazury".
Nic nie pisałeś wcześniej a teraz po co pisać ? Nie brałeś udziału nie było Cię na miejscu nie wiesz - jak widzę dokładnie - jak to wyglądało ale piszesz że be i że drogo ? Chyba nie tak to powinno wyglądać nie wydaje Ci się ?
To co ja mam napisać? Że nawet jak by mi ktoś zapłacił 3000 zł to bym nie pojechał pod jakieś namioty i nie koczował w samochodzie i nie jadł z grila i puszek ? Pewnie bym nie pojechał tylko co to kogo obchodzi ?
Wprowadzasz niepotrzebne zamieszanie - nie wiem jaki jest jego cel bo na pewno nie konstruktywna rozmowa.
Ostatnio zmieniony 2015-07-08, 10:51 przez bracus, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Wojt3q

Post autor: Wojt3q »

no ostro 1000 złotych za trzy osoby z żarciem i wszytskim co jest na zlocie to drogo ? haha

Piotrek kobiete też miałes na rajdzie ? bo pierwsza podstawowa sprawa to na zlot sporo osób porzyjeżdza ze swoimi kobietami/małżonkami i uważam że należy im się troche wygód a nie lezenie w namiocie na polu z dala od czegokolwiek. a co do toi toi dziekuje jestem na rajdzie co roku i nie zawsze jest czysto

bracus jemu pewnie chodziło 1000 za trzy osoby
Arti
Kontakt:

Post autor: Arti »

Obrazek

Wojt3q pisze: Piotrek kobiete też miałes na rajdzie ?
przecież napisał że spał w samochodzie z kolegami i pewnie dlatego tak marudzi bo jeszcze go dupa boli :lol: :lol: :lol:
Zablokowany