Z racji iz tegoroczny spot był jak najbardziej udany(dziekowka jeszcze raz wszystkim:)) i pozytywny to moze zacznimy myslec juz o przyszlym roku?? Tamten temat tez sie troche ciagnal wiec mysle ze to nie za wczesnie aby popisac o przyszlym roku, bedzie czas na przemyslenia i propozycje. Byla propozycja zimowego spotu ale nie sadze aby sie udalo to zrobic(bynajmniej jezeli chodzi o mnie). Wiec moja propozycja to ten hotel: http://www.dolinacharlotty.pl/
Miejsce pierwsza klasa, noclegi rowniez. Kwestia dogadania szczegolow. Pozdrowki i do zobaczenia ponownie:)
Ostatnio zmieniony 2015-10-08, 00:12 przez Jachyr, łącznie zmieniany 2 razy.
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
RRyb pisze:powiem Ci, że ceny są dość zaporowe. Miejsce kozak. Ale ciekawe jak by to kosztowało grupowo
Bede w polowie sierpnia w pl i bede gdzies w tamtych okolicach sie krecil to podjade zapytam jak by to wygladalo grupowo. Miejsce jest mega. Smardzewice tez zle nie byly ale ciekawe czy za rok beda chcieli znowu po opini pozostalych gosci...
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Jak już chcecie coś szukać to raczej w centralnej części Polski żeby każdy miał taką samą odległość i z dobrym dojazdem. Raczej nikt nie będzie dymał z południa na północ na dzień i wracał
Floro pisze:Jachyr, miejscówka w Twoich rejonach to chyba będziesz głównym organizatorem hehe , tym z południa troszkę drogi do pokonania będzie...
Heh gdybym byl na ,,miejscu" to jak najbardziej. W razie w mam osoby na tylko ogarniete i zaufane ze by to przypilnowaly. Co do odleglosci zgadza sie ze centrum pl najlepiej ale nie zawsze jest gdzie znalesc dobre miejsce. Po za tym ja na 1 spota mialem z pl 460km z tad jak wiadomo 1300... i jak juz jechac to na 2 dni chociaz bo wiadomo ze na 1 dzien turlac sie cala polske nie ma sensu... po za tym jak gawor napisal jak beda ludzie ktorzy byli teraz obojetnie gdzie bedzie i tak kto bedzie chcial dojedzie:)
Jachyr dobrze że zacząłeś. ludzie kurna przecież nie latamy małolitrażowymi gruzami. czy to północ czy południe czy 10 czy 1.000 km jeden pies. raz w roku??
Nie chodzi o to ze ja mam blisko tylko o to ze robiac nad morzem ogranicza sie mozliwosc przyjazdu wielu osob z poludnia a robiac w gorach osobom z polnocy. Najbardziej neutralna jest centralna Polska.
bartek75 pisze:Jachyr dobrze że zacząłeś. ludzie kurna przecież nie latamy małolitrażowymi gruzami. czy to północ czy południe czy 10 czy 1.000 km jeden pies. raz w roku??
Dobrze mowisz. Buba wiadomo tez masz racje ale jak bartek napisal raz do roku... No i po za tym ja dalem tylko ta jedna propozycje kazda inna tez trzeba rozpatrzec