B6 2.7
-
- Tytuł użytkownika: Arek_HB
Nie zrozum mnie zle, ja tam do Gazu nic nie mam, tymbardziej jesli smigasz samochodem tyle kilometrow co ty, to w sumie jedyne rozsadne wyjscie.ghost pisze:A co to takiego ? Można założyć lpg w miarę bezinwazyjnie tak aby w oczy nie raziłoMój silnik na benie 95 generuje ok 410km na LPG 444 pewnie coś nie tak z tym gazem no nie ? Jak właściciel chce jeździć autem i cieszyć się jego osiągami na co dzień to nic nie stoi na przeszkodzie
Mnie osobiscie troche ciarki przechodza na mysl o LPG w RS4.

Wam szkoda... a ja traktuje to jak przeciętny polak swoje TDI/1.6
Niektórzy jeżdzą na e85 inni na Vpower 100 a ja na LPG
Ma dupę wozić i nie protestować! A ile przy tym zabawy
Jeszcze mnie na głowe nie powaliło aby bujać się kosiarką 1.0 ! Dla wielu osób pewnie by takie 1.4 TDI albo 1.9TDI wystarczyło i szanuje to
Lata z silnikiem który chce wyskoczyć z pod maski mam już za sobą. Nie wspominam ich zbyt ciekawie
Jesli miał bym parcie na moc to już dawno siedziały by w tym aucie inne głowice + parę innych ciekawych gadzetów. Wiele osób na tym forum mówiło mi ,że na ori czapkach nie ma mowy aby było więcej jak 420 ps i co nie da sie ? Na upartego po dostrojeniu softu powinno być jeszcze więcej PS/NM. Ale zostawiam to tak jak jest chwilowo aż nie skompletuje paru drobiazgów
Z włączonym ESP auto robi bez problemu 5s do 100 startując z 3 tys obrotów. Dość mocno trakcja zmula więc bez zrobi na pewno duzo lepszy czas. 

Niektórzy jeżdzą na e85 inni na Vpower 100 a ja na LPG