Sprzłęgo RS4
Tak jak piszecie proponuję do niedzieli zamknąć listę chętnych i na początku przyszłego tygodnia wpłacać kosiniakowi zaliczki. ajax, Norbi i reszta zastanówcie się, bo wiadomo im więcej osób chętnych tym mniejsze koszty wysyłki co równa się niższa cena  

Co do terminu to mi akurat jakoś strasznie się nie spieszy, bo 1,5 m-ca temu zamontowałem sprzęgło LUK'a, ale wiadomo że im szybciej będzie tym lepiej 

Jeszcze do co ceny. Rozumiem kosiniak, że gwarantujesz że przy kursie $ +/- takim jak dziś ( 2,82 ) cena na gotowo nie przekroczy 3k? Może być tylko taniej ? Bo inaczej oferta staje się mało atrakcyjna....
 ? Bo inaczej oferta staje się mało atrakcyjna....
Reasumując czekamy do niedzieli na resztę chętnych i nie pierdolimy się dłużej jak matka z łobuzem

Co do terminu to mi akurat jakoś strasznie się nie spieszy, bo 1,5 m-ca temu zamontowałem sprzęgło LUK'a, ale wiadomo że im szybciej będzie tym lepiej

Jeszcze do co ceny. Rozumiem kosiniak, że gwarantujesz że przy kursie $ +/- takim jak dziś ( 2,82 ) cena na gotowo nie przekroczy 3k? Może być tylko taniej
 ? Bo inaczej oferta staje się mało atrakcyjna....
 ? Bo inaczej oferta staje się mało atrakcyjna....Reasumując czekamy do niedzieli na resztę chętnych i nie pierdolimy się dłużej jak matka z łobuzem

The Rice Power

No zobaczymy niech się wypowie, rozumiem że ma doświadczenie w "minimalizowaniu" ceny skoro się zaoferował i podał nawet przedział  

Przy pełnopłatnym cle i podatkach mogę to sprzęgło kupić za 3k normalnie w firmie X, która zagwarantuje mi cenę z dnia podpisania zamówienia, więc dlatego napisałem że przy wyższej cenie bądź braku jej gwarancji ja wypadam z listy. Niemniej doceniam pomoc kolegi z forum i jego oferta, jeżeli jest atrakcyjna, ma priorytet.

Przy pełnopłatnym cle i podatkach mogę to sprzęgło kupić za 3k normalnie w firmie X, która zagwarantuje mi cenę z dnia podpisania zamówienia, więc dlatego napisałem że przy wyższej cenie bądź braku jej gwarancji ja wypadam z listy. Niemniej doceniam pomoc kolegi z forum i jego oferta, jeżeli jest atrakcyjna, ma priorytet.
The Rice Power

- 
				kosiniak