Jakie koła do naszych S4 RS4 B5
Dosc start temat ale sie dopisze.
W mojej A4 (niestety nie S4 ale buda ta sama) na lato jezdze na Felgach ori S-Line z Audi a8 po 2003r. Felgi 19" ET45 8,5J. Opony 235/35/19. Zprzodu dystans 0,5cm (ciasno ale nic nie trze), z tylu 1cm. Zawiecha gwint skrecony na ok -5cm.
Przymierzam sie na dniach do zakupu S4 i na wiosne trafi tam ten sam setup.
W mojej A4 (niestety nie S4 ale buda ta sama) na lato jezdze na Felgach ori S-Line z Audi a8 po 2003r. Felgi 19" ET45 8,5J. Opony 235/35/19. Zprzodu dystans 0,5cm (ciasno ale nic nie trze), z tylu 1cm. Zawiecha gwint skrecony na ok -5cm.
Przymierzam sie na dniach do zakupu S4 i na wiosne trafi tam ten sam setup.
wyglada to mega dobrze, ale wg mnie slabe to jest, ze tracisz to co najlepsze w s4, czyli mozliwosc szybkiej jazdy. W tym momencie bez sensu jest posiadanie s4, ktore i tak bedzie w cenzura wolne, bo nie da sie tym normalnie jechac. wiem, co mowie, bo mialem mega niskie auta i poza jazda na zlot, nie bylo zadnej frajdy w jezdzeniu. S4 wg mnie mozna fajnie obnizyc, dac takie kolo, ze bedzie mega kozacko wygladalo i bedzie mozna to auto praktycznie normalnie uzytkowac i cieszyc sie z 300 lub wiecej koni
Zgadłeś. No autko nie jest robione pod wielkie zapierdalanie, tylko ma być stance i tyle ;)rwtnt pisze:Bez poszerzenia nadkoli to 10.5 cala szerokości z tyłu nie da rady w żadnym wypadku. A taki setup to tylko dla lansu chyba.
tu macie 11j na tyle

[ Dodano: 2013-01-22, 18:36 ]
Rozumiem że większość z Was robi eSke pod osiągi i "funkcjonalność" u mnie będzie form>function i mam tego świadomość. Et na maserati wynosi 52 i 50,5 ale wejdą dystanse 35 i 25mm zmieniające rozstaw. Tu też macie wszystkie 4 koła 10j szerokie, wystaje, ale jak dla mnie ta b5 jest przepiękna, wogóle polecam artykół.
http://www.stancenation.com/2012/08/07/ ... p-audi-s4/
VAG love