A4/S4 B6 2.7 BiT quattro S-line 486PS 590NM

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Awatar użytkownika
buba

Post autor: buba »

mogę powiedzieć co ja myśle o tym aucie? :lol: :lol:
Michał S4

Post autor: Michał S4 »

mozesz a nawet powiniennes. Ja nie mowie ze ktores jest bee, ale nie powinnismy sie wypowiadac o tamtym aucie ze jest gorsze bo tego nie wiemy. Poza tym fly z tego co kojaze to mowil cos keidys o 45k+ a tu zapewne za 30 do wyjecia spokojnie. Podejzewam ze koles air ride tez by zostawil bo sami wiecie jak jest aktualnie ze sprzedaza takich aut a felga nie dziwne, ze sie ceni, bo to kozackie kolo.
Ostatnio zmieniony 2013-01-02, 13:44 przez Michał S4, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Flyer
Moderator

Post autor: Flyer »

Jesli mamy porownywac auta, to u mnie jest znacznie lepsze wyposazenie, oryginalny S-line (on w ogloszeniu twierdzi, ze tez, a w srodku nie ma nic z S-line'a), bi-xenon (on ma zwykle lampy).

Oprocz tego BOSE, S-line w srodku, szyber, pakiet oswietlenie, fotochromy w srodku i na zewnatrz, grzane lusterka, spryski, normalna kierownica sport z multifunkcja, a nie jakies allegrowe wydumki (bo to co on ma to nie jest zadne RS4, tylko przerobiona klejona kierownica z B7) - to tak na szybko... a cos jeszcze pewnie by sie znalazlo.

Z mechaniki nowa chlodnica oleju (1,5k), hamulce przod i tyl (5k), stabilizatory RS4, zawias S-line itd.

Ta FWD z allegro jest w cenie 31k bez kol, zawieszenia, na stalowkach... :lol:

Zeby dolozyc porzadne heble, zawias, jakies kolo 18" z dobra opona, to sami najlepiej wiecei ile trzeba dolozyc 8-)
Ostatnio zmieniony 2013-01-02, 13:47 przez Flyer, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
buba

Wstydze się bo Fly sie obrazi :mrgreen:

[ Dodano: 2013-01-02, 13:46 ]
BTW w tym ogłoszeniu bardzo mi się podoba Centralny układ dolotowy robiony na zamówienie w firmie Sportig
Awatar użytkownika
nosb

Post autor: nosb »

Nieeee mowieee zeeee jest gooorszeeee ... jaracie sie ze tansze to mowie czemu :)

Mobile.de , ebay . Ja swojej tam nie wystawialem ale ty smialo mozesz :)

BTW patrzac na koszta modyfikacji i zakres przerobek w czranej koles bedzie mial mocne plery :D
Obrazek
Michał S4

nosb pisze:... jaracie sie ze tansze to mowie czemu :)
moim zdaniem duzo ladniejsze, juz pisalem, kolor auta fly nie robi na mnie zadnego wrazenia!
buba pisze:BTW w tym ogłoszeniu bardzo mi się podoba Centralny układ dolotowy robiony na zamówienie w firmie Sportig
i co z tym nie tak?
Awatar użytkownika
covall

Post autor: covall »

i co z tym nie tak?
bo robiony za zamówienie :mrgreen: kozak :lol:
Michał S4

nie rozumiem Was? no robil FMIC w Sportigu pod swoje mody i tak tez napisal, chyba ze ja jakis glupi jestem?
Awatar użytkownika
buba

podniecacie się niepotrzebnie. nie od dzis wiadomo że każda modyfikacja to wywalone pieniądze i to że masz mega heble, koło, ic nie znaczy że nagle wartość samochodu wzrosła o te sumy i nowy właściciel zwróci ci 100& tego co wsadziłeś.

kasa w mody to kasa taka sama jak na dziwki, alkohol imprezy. nigdy się nie zwraca. daje tylko frajde z tego że się ma. nic więcej

Ciężko będzie sprzedać komuś kto nie doceni tego co zrobiłeś. Bardziej się opłaca wyjąc i sprzedać golasa w cenie rynkowej.
Awatar użytkownika
Flyer
Moderator

buba, jakbym chcial zeby cale wywalone pieniadze do mnie wrocily, to w zyciu bym tego auta nie wystawil za jakies tam 40-45k... :-)

nie bujam w oblokach, a za pol darmo przeciez nie oddam ;-)
Ostatnio zmieniony 2013-01-02, 13:55 przez Flyer, łącznie zmieniany 1 raz.
Michał S4

buba pisze:podniecacie się niepotrzebnie. nie od dzis wiadomo że każda modyfikacja to wywalone pieniądze i to że masz mega heble, koło, ic nie znaczy że nagle wartość samochodu wzrosła o te sumy i nowy właściciel zwróci ci 100& tego co wsadziłeś.
w 100% prawda! m3 sprzedalem praktycznie w cenie serii i nie stracilem na nim 10,20, czy 30k tylko duzo wiecej :). Potzreba kogos kto szuka takiego auta, jak w przypadku np. mojej s4 i jest w stanie zaplacic wiecej niz za serie, jednak mniej niz mialby to zrobic samemu!
Awatar użytkownika
buba

Flyer pisze:buba, jakbym chcial zeby cale wywalone pieniadze do mnie wrocily, to w zyciu bym tego auta nie wystawil za jakies tam 40-45k... :-)

nie bujam w oblokach, a za pol darmo przeciez nie oddam ;-)
jasne. dlatego mówie że bardziej się opłaca wyjąc graty które się da sprzedać osobno i schodzić z ceny niż w całości.

chociaż ja bym walił na szkode całkowitą ;-)
Awatar użytkownika
nosb

Post autor: nosb »

Flyera znam na wylot... Tamto widze...
Obrazek
Awatar użytkownika
buba

nosb pisze:Flyera znam na wylot... Tamto widze...
?
Awatar użytkownika
Flyer
Moderator

Michał S4 pisze:m3 sprzedalem praktycznie w cenie serii i nie stracilem na nim 10,20, czy 30k tylko duzo wiecej :). Potzreba kogos kto szuka takiego auta, jak w przypadku np. mojej s4 i jest w stanie zaplacic wiecej niz za serie, jednak mniej niz mialby to zrobic samemu!
no to ja swojego swapa i wszelkie inwestycje dookola wycenilem na jakies 10-12k... to chyba nie jest wygorowana cena 8-)

za B6 w takim stanie, z takim wyposazeniem trzeba zaplacic spokojnie 30k.

czas pokaze... na pewno ciezko bedzie znalezc klienta.
ODPOWIEDZ