S4 B5 limo By grzopi
Witajcie jakoś tak mi się zapomniało i nie zaktualizowałem mojego tematu już od dawna
Na dzień dzisiejszy eska zapierd... jak należy i na szczęście bezawaryjnie. Doszedł IC 2w1, z turbo zrobione hybrydy, odprężony itp, itd. Możnaby się jeszcze pokusić o górę z RS4 i byłoby lepiej ale nie o same kreski tu chodzi
Moc może nie jest na tyle imponująca co w niektórych projektach które się tu rodzą co chwilę ale mi wystarcza do "sprawnego" przemieszczania
Wypluło 514KM / 637NM . Auto wymalowane, środek co się dało na lepsze zostało wymienione. Dodatkowo dostał trochę lżejsze kapcie do sprawnego poruszania się. Na chwilę obecną projekt dokończony, miało być bezpieczne i świeżo wyglądające 500+ i jest
a poniżej parę fotek z pracy.
Wnętrzności na stół

czysto

Wymieniamy gumy, gumeczki, tuleje, tulejeczki

Odnawiamy

1 DIN w 2 DIN

Wybieramy najlepszą opcję
Po malowaniu trzeba porządnie umyć
Takie kreski wyrysowała

Jak będzie ładniejsza pogoda to jakieś lepsze fotki będę musiał zrobić bo nic ciekawego nie posiadam

BrG Motors wielkie dzięki za ogarnięcie całego tematu, pozdro mordo
Na dzień dzisiejszy eska zapierd... jak należy i na szczęście bezawaryjnie. Doszedł IC 2w1, z turbo zrobione hybrydy, odprężony itp, itd. Możnaby się jeszcze pokusić o górę z RS4 i byłoby lepiej ale nie o same kreski tu chodzi
Wnętrzności na stół

czysto

Wymieniamy gumy, gumeczki, tuleje, tulejeczki

Odnawiamy

1 DIN w 2 DIN

Wybieramy najlepszą opcję
Po malowaniu trzeba porządnie umyć
Takie kreski wyrysowała

Jak będzie ładniejsza pogoda to jakieś lepsze fotki będę musiał zrobić bo nic ciekawego nie posiadam

BrG Motors wielkie dzięki za ogarnięcie całego tematu, pozdro mordo
-
DobrzanskiS4B5
-
WojtasTaba
- pawelosinski83
-
WojtasTaba
Jedni mają poglądy, inni interesy, a niektórzy kompleksy...WojtasTaba pisze:Rzadko się chwalę, ale kiedy już to robię, to chcę być pewien, że mam czymMaDmAx pisze:to gdzie ta ciemnoniebieska w projektach koralu złoty ?WojtasTaba pisze: Ciekawe jak moja ciemnoniebieska wyglądałaby na czarnych OZ ...
-
WojtasTaba