Czekamy na fotki po malowaniu.
  Czekamy na fotki po malowaniu. 
  Moc może nie jest na tyle imponująca co w niektórych projektach które się tu rodzą co chwilę ale mi wystarcza do "sprawnego" przemieszczania
 Moc może nie jest na tyle imponująca co w niektórych projektach które się tu rodzą co chwilę ale mi wystarcza do "sprawnego" przemieszczania   Wypluło 514KM / 637NM . Auto wymalowane, środek co się dało na lepsze zostało wymienione. Dodatkowo dostał trochę lżejsze kapcie do sprawnego poruszania się. Na chwilę obecną projekt dokończony, miało być bezpieczne i świeżo wyglądające 500+ i jest
  Wypluło 514KM / 637NM . Auto wymalowane, środek co się dało na lepsze zostało wymienione. Dodatkowo dostał trochę lżejsze kapcie do sprawnego poruszania się. Na chwilę obecną projekt dokończony, miało być bezpieczne i świeżo wyglądające 500+ i jest   a poniżej parę fotek z pracy.
 a poniżej parę fotek z pracy. 

Jedni mają poglądy, inni interesy, a niektórzy kompleksy...WojtasTaba pisze:Rzadko się chwalę, ale kiedy już to robię, to chcę być pewien, że mam czymMaDmAx pisze:to gdzie ta ciemnoniebieska w projektach koralu złoty ?WojtasTaba pisze: Ciekawe jak moja ciemnoniebieska wyglądałaby na czarnych OZ ...