Ostatnio moja Eska zaczęła mieć gorsze chwile i zastanawiam się nad dużymi modyfikacjami przy okazji napraw. Chciałbym się dowiedzieć jak sensownie zamontować Hybrydy K04 RS4 by to się jakoś normalnie poruszało. Co zamontować do tego, co zmienić i na co zwrócić uwagę przy okazji wyjmowania silnika. Przejrzałem wiele projektów w dziale, ale nie wszystko jest tam dokładnie opisane i strasznie dużo spamu wzajemnej adoracji
Mogłem się dowiadywać o K04 RS6, ale to tylko informacyjnie. Jest tu dużo ogarniętych ludzi dlatego pytam i chcę zebrać jak najwięcej informacji. Mechanika mam ogarniętego, ale potrzebuje niuansów na które muszę zwrócić uwagę.
No ale co tu pisac... wszystkie graty podobne .. trzeba doloty kolektory dp lub wydech sprzeglo wystroic ... jak szczescia wiecej i kasy to gora z rs4 ... po krzyku...
Wszystko zależy w jakie moce celujesz.jak w jakieś nie za duże to góra ori wystarczy zależy też czy będziesz zmieniał głowice na te z 2.4 i je remontowa od razu czy nie. Zależy czy otwierasz silnik czy nie. A jeśli tak to to wszystko generuje koszty. Policz wszystko co ile kosztuje plus dodaj do tej kwoty ze 20 tysi jeszcze.
proponuje pojechac do AW Racing do Zabrowa powie Ci co i jak i zrobi jak trzeba, bo to takie gdybanie w stylu, czy te dywaniki sa lepsze czy te, to nie dywaniki, to turbiny. Pozdro.