Jak z sensem zamontować hybrydy k04 RS4

Moderatorzy: buba, Mod-Team

ludipl

Jak z sensem zamontować hybrydy k04 RS4

Post autor: ludipl »

Cześć

Ostatnio moja Eska zaczęła mieć gorsze chwile i zastanawiam się nad dużymi modyfikacjami przy okazji napraw. Chciałbym się dowiedzieć jak sensownie zamontować Hybrydy K04 RS4 by to się jakoś normalnie poruszało. Co zamontować do tego, co zmienić i na co zwrócić uwagę przy okazji wyjmowania silnika. Przejrzałem wiele projektów w dziale, ale nie wszystko jest tam dokładnie opisane i strasznie dużo spamu wzajemnej adoracji :lol:
WojtasTaba

Post autor: WojtasTaba »

ludipl pisze:i strasznie dużo spamu wzajemnej adoracji
:lol:

Nie ten dział. Ja bym przeniósł go tutaj: viewforum.php?f=9

A Ty nie pisałeś wcześniej o K04 RS6? :->

Zacznij od podliczenia ile możesz w to włożyć i czy masz jakieś możliwości tj. jakiegoś ogarniętego tunera.
ludipl

Post autor: ludipl »

Mogłem się dowiadywać o K04 RS6, ale to tylko informacyjnie. Jest tu dużo ogarniętych ludzi dlatego pytam i chcę zebrać jak najwięcej informacji. Mechanika mam ogarniętego, ale potrzebuje niuansów na które muszę zwrócić uwagę.
yareckiS4

Post autor: yareckiS4 »

Jak mechanik ogarnięty to i niuanse znać winien.
Awatar użytkownika
buba

Post autor: buba »

Co znaczy z sensem? Możliwości jest od groma. Na forum lista części jest w większości tematów opisane wiec coś słabo szukałeś
imhotet

Post autor: imhotet »

ale chyba mało ludzi tu jeździ na hybrydach RS4, przeglądam forum od dawana i nie kojarzę takiego setupu z głowy..
Awatar użytkownika
Papol

Post autor: Papol »

No ale co tu pisac... wszystkie graty podobne .. trzeba doloty kolektory dp lub wydech sprzeglo wystroic ... jak szczescia wiecej i kasy to gora z rs4 ... po krzyku...
luk448

Post autor: luk448 »

Wszystko zależy w jakie moce celujesz.jak w jakieś nie za duże to góra ori wystarczy zależy też czy będziesz zmieniał głowice na te z 2.4 i je remontowa od razu czy nie. Zależy czy otwierasz silnik czy nie. A jeśli tak to to wszystko generuje koszty. Policz wszystko co ile kosztuje plus dodaj do tej kwoty ze 20 tysi jeszcze.
Awatar użytkownika
Rafal84

Post autor: Rafal84 »

proponuje pojechac do AW Racing do Zabrowa powie Ci co i jak i zrobi jak trzeba, bo to takie gdybanie w stylu, czy te dywaniki sa lepsze czy te, to nie dywaniki, to turbiny. Pozdro.
ODPOWIEDZ