lukaszlsw, mialem pisac ,bo z tego co zauwazylem ogarniasz 2.7bit ,a mam problem z sondami i niestabilnym boostem ,kilka gratow wymienione i dalej dupa
trzeba bu zrobic porządnie logi i ten test ,a ja mam w robocie pod reka aby tester solusa
16vg60 pisze:lukaszlsw, mialem pisac ,bo z tego co zauwazylem ogarniasz 2.7bit ,a mam problem z sondami i niestabilnym boostem ,kilka gratow wymienione i dalej dupa
trzeba bu zrobic porządnie logi i ten test ,a ja mam w robocie pod reka aby tester solusa
mylek pisze:A w odmie nie ma czasem zaworka kierunkowego, który przepuszcza z głowic i bloku tylko w stronę dolotu? Jeśli tak, to sama odma może być uszkodzona.
I nie dmuchajcie 20 bar bo będzie leciało nawet spod głowic
Zaworów jak mruwków w tym silniku.. masz jakiś konkretnie na myśli?
To inaczej. Odpiąłeś w ogóle odmę od strony Y-rury? To zaznaczone na czerwono. Trzeba odpiąć i zaślepić króciec w Y-rurze na czas próby szczelności.
Jeśli nie, a dmuchałeś sporo to szykuj się na uszczelnianie góry w najgorszym przypadku po tym, jak wydmuchałeś uszczelki albo uszczelniacze na wałkach ;)
Nawet 0.5 bara nie idzie na dmuchać bo ucieka z pod uszczelek napinaczy...
Uszczelki do wymiany ..
są jeszcze jakieś ważne zaworki prócz tych dwuch zielonych na kolektorze?
zibun pisze:Nawet 0.5 bara nie idzie na dmuchać bo ucieka z pod uszczelek napinaczy...
Uszczelki do wymiany ..
są jeszcze jakieś ważne zaworki prócz tych dwuch zielonych na kolektorze?