Przerywa, strzela z wydechu.
-
Sql
- Tytuł użytkownika: RS-maniak
Przerywa, strzela z wydechu.
Od jakiegos czasu w RS4 zdarzalo sie lekkie przerwanie/strzal z wydechu, powiedzmy 1-2 razy dziennie. Od wczoraj ma to miejsce przy kazdym konkretnym przycisnieciu.
Po VAGu nie ma nic nowego, wciaz blad daja pierwsze lambdy, bank 1 i bank 2, internal resistance too high, ale tak mam od dawna i nie zdaje sie to miec na nic wplywu...
Jakies pomysly co sie moze dziac?
Dziekuje z gory!
Po VAGu nie ma nic nowego, wciaz blad daja pierwsze lambdy, bank 1 i bank 2, internal resistance too high, ale tak mam od dawna i nie zdaje sie to miec na nic wplywu...
Jakies pomysly co sie moze dziac?
Dziekuje z gory!
-
Sql
- Tytuł użytkownika: RS-maniak
No wlasnie. Wczesniej mam wrazenie, ze dzialo sie to glownie w momencie gdy zalaczalo sie ESP. Od wczoraj niestety kazde nacisniecie to seria pierdow i przerywania (chociaz trybu serwisowego zadnego nie ma i auto jedzie, tylko przerywa i kapiszonuje z wydechu).
[ Dodano: 2011-02-16, 22:57 ]
Swiece zmienialem jakies 2 miesiace temu (przerywalo, ale wtedy nie strzelalo z wydechu).
Wiec teraz moze rzeczywiscie cewki.
Nie macie przypadkiem numeru katalogowego cewek do RS4? Vag Cat Board nie dziala...
EDIT: Chyba mam, 058 905 105. Jak ktos moze ewentualnie potwierdzic bede wdzieczny.
[ Dodano: 2011-02-16, 22:57 ]
Swiece zmienialem jakies 2 miesiace temu (przerywalo, ale wtedy nie strzelalo z wydechu).
Wiec teraz moze rzeczywiscie cewki.
Nie macie przypadkiem numeru katalogowego cewek do RS4? Vag Cat Board nie dziala...
EDIT: Chyba mam, 058 905 105. Jak ktos moze ewentualnie potwierdzic bede wdzieczny.
- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
nie przepłacaj w ASO za cewki - kup w sklepie te same
masz moj temat cewek http://www.sportaudi.pl/forum/viewtopic.php?t=56&postdays=0&postorder=asc&start=105
jak przerywa to gubi zapłon - Adam w Sportmile ma sporo cewek uzywek, podjedz podmien a sie okaze
Podobny problem miał Pitrek Caytona
masz moj temat cewek http://www.sportaudi.pl/forum/viewtopic.php?t=56&postdays=0&postorder=asc&start=105
jak przerywa to gubi zapłon - Adam w Sportmile ma sporo cewek uzywek, podjedz podmien a sie okaze
Podobny problem miał Pitrek Caytona