prawe lusterko
prawe lusterko
Jak to w końcu jest z prawym dużym lusterkiem?
Chciał bym założyć prawe duże czytałem trochei już sam nie wiem
czy wystarczy kupić od anglika i przełożyć obudowę itd. ?
sama wkładka lusterka może zostać czy też jest do wymiany?
to pasuje wszystko p&p czy trzeba coś kombinować ?
z góry dzięki za odp.
Chciał bym założyć prawe duże czytałem trochei już sam nie wiem
czy wystarczy kupić od anglika i przełożyć obudowę itd. ?
sama wkładka lusterka może zostać czy też jest do wymiany?
to pasuje wszystko p&p czy trzeba coś kombinować ?
z góry dzięki za odp.
Lusterko od angola na mocowanie pasuje p&p ale kąt nachylenia lusterka się nie zgadza. No i wklad przydało by się zmienić. Maksymalne wychylenie do wewnątrz przy osobach niższych nie widac nawet zarysu auta. Silniczek regulacyjny jest inny od europejskiego.
Ale jak masz wzrost 180cm i więcej to da się na tym jeździć.
Oczywiscie jie jest tak samo jak na normalnym dużym lustrze.
Ale jak masz wzrost 180cm i więcej to da się na tym jeździć.
Oczywiscie jie jest tak samo jak na normalnym dużym lustrze.
i ja też, wszystko pasuje p&p jedynie jak kolega wspomniał o kącie w lusterku lewym, najlepiej zmienić wkład, aby nie było "łamane"Kornetto pisze:Pierwsze słyszępawelzg pisze:ten temat byl poruszany tyle razy ile mamy wlosow na kakaowym oku chyba, ze golicie... tylko obudowa bo wklad nie pasuje
[ Dodano: 2014-07-22, 13:25 ]
i ja też, wszystko pasuje p&p jedynie jak kolega wspomniał o kącie w lusterku lewym, najlepiej zmienić wkład, aby nie było "łamane"Kornetto pisze:Pierwsze słyszępawelzg pisze:ten temat byl poruszany tyle razy ile mamy wlosow na kakaowym oku chyba, ze golicie... tylko obudowa bo wklad nie pasuje
Ja nie wiem skąd macie info, że trzeba zmienić wkład, że silniczek regulacyjny jest inny itp itd... Kąt faktycznie jest inny, ale rozbrajacie swoje małe lusterko, demontujecie trójkąt mocujący lustro do drzwi i podmieniacie z tym z angielskiego lustra i jest wszystko GIT! Ani wkładu, ani silniczka nie trzeba zmieniać.