prawe lusterko

Moderatorzy: buba, Mod-Team

bialas11
Kontakt:

prawe lusterko

Post autor: bialas11 »

Jak to w końcu jest z prawym dużym lusterkiem?

Chciał bym założyć prawe duże czytałem trochei już sam nie wiem
czy wystarczy kupić od anglika i przełożyć obudowę itd. ?
sama wkładka lusterka może zostać czy też jest do wymiany?
to pasuje wszystko p&p czy trzeba coś kombinować ?

z góry dzięki za odp.
Awatar użytkownika
Kornetto

Post autor: Kornetto »

Wiesz co. Mi nie pasowało. Obudowę mam w chacie , moge Ci za bro dać. W starym audi rezalem świnie ale cos nie chciało sie dobrze układać.
gowor86

Post autor: gowor86 »

Lusterko od angola na mocowanie pasuje p&p ale kąt nachylenia lusterka się nie zgadza. No i wklad przydało by się zmienić. Maksymalne wychylenie do wewnątrz przy osobach niższych nie widac nawet zarysu auta. Silniczek regulacyjny jest inny od europejskiego.
Ale jak masz wzrost 180cm i więcej to da się na tym jeździć.
Oczywiscie jie jest tak samo jak na normalnym dużym lustrze.
bialas11
Kontakt:

Post autor: bialas11 »

aha no dzięki
to raczej odpuszczam temat
gowor86

Post autor: gowor86 »

Muszę sprawdzić w moich lusterkach z anglika czy ja czegoś tam nie przekladalem aby bylo dobrze. Mam teraz normalne euro. To stare gdzieś w magazynie z gratami leży. Jak mi się uda to jutro sprawdzę i dam znać.
pawelzg
Kontakt:

Post autor: pawelzg »

ten temat byl poruszany tyle razy ile mamy wlosow na kakaowym oku chyba, ze golicie... tylko obudowa bo wklad nie pasuje :roll:
Awatar użytkownika
Kornetto

Post autor: Kornetto »

pawelzg pisze:ten temat byl poruszany tyle razy ile mamy wlosow na kakaowym oku chyba, ze golicie... tylko obudowa bo wklad nie pasuje :roll:
Pierwsze słyszę
Garret

Post autor: Garret »

Kornetto pisze:
pawelzg pisze:ten temat byl poruszany tyle razy ile mamy wlosow na kakaowym oku chyba, ze golicie... tylko obudowa bo wklad nie pasuje :roll:
Pierwsze słyszę
i ja też, wszystko pasuje p&p jedynie jak kolega wspomniał o kącie w lusterku lewym, najlepiej zmienić wkład, aby nie było "łamane"

[ Dodano: 2014-07-22, 13:25 ]
Kornetto pisze:
Pierwsze słyszę
i ja też, wszystko pasuje p&p jedynie jak kolega wspomniał o kącie w lusterku lewym, najlepiej zmienić wkład, aby nie było "łamane"
jawor36
Kontakt:

Post autor: jawor36 »

Jeździłem 1,5roku na angielskich lustrach, z angielskim kątem i było wszystko w porządku z widocznością :)
silverS
Kontakt:

Post autor: silverS »

Ja nie wiem skąd macie info, że trzeba zmienić wkład, że silniczek regulacyjny jest inny itp itd... Kąt faktycznie jest inny, ale rozbrajacie swoje małe lusterko, demontujecie trójkąt mocujący lustro do drzwi i podmieniacie z tym z angielskiego lustra i jest wszystko GIT! Ani wkładu, ani silniczka nie trzeba zmieniać.
ODPOWIEDZ