No i pojawił się niestety pierwszy problem z autem
 Mianowicie, problem moim zdaniem dotyczy napędu na tyle, bo stamtąd dochodzą dziwne dźwięki.
  Mianowicie, problem moim zdaniem dotyczy napędu na tyle, bo stamtąd dochodzą dziwne dźwięki.Sprawa wygląda tak , zapinam 1 i ruszam dochodzą takie dźwięki z tyłu jak przy złapanym kapciu coś mocno tłucze, ale po chwili cisza, wbijam 2 i cisza, ale dodaje gazu ponad 2 tys. obrotów i znowu stuki i tłuczenie z tyłu, każdy kolejny bieg to takie tłuczenie przy mocniejszym dodaniu gazu, jak jadę delikatnie z gazem do 2 tys to jest cisza, dopiero przy ruszeniu z 1 słychać chwilowe uderzenie.
podgięta felga ? takie proste rozwiązanie, ale to raczej ciągle powinno tłuc ?
Pozdrawiam . Doradzicie coś ?
 oj chyba nie był wart tych pieniędzy co dałeś
                                                                                                  oj chyba nie był wart tych pieniędzy co dałeś 
 x 2
 x 2  

Jestem tak zdesperowany że chyba przykręcę przód, podporę i ruszę autem ... Wtedy to chyba musi się to obruszyć i puści
  Jestem tak zdesperowany że chyba przykręcę przód, podporę i ruszę autem ... Wtedy to chyba musi się to obruszyć i puści  

Spryskałem to na noc czymś na rdze, jutro będę walczył wszystkimi dostępnym środkami, ursusa przemyślę jako ostateczność
  Spryskałem to na noc czymś na rdze, jutro będę walczył wszystkimi dostępnym środkami, ursusa przemyślę jako ostateczność