Spot S/Rs PL 2015...

Moderatorzy: buba, Mod-Team

gowor86

Post autor: gowor86 »

Tor w Kielce nie głupi pomysł.
Niestety jak to zwykle bywa jest pewne ale czyli koszt wynajmu 615zł za godzinę.
Awatar użytkownika
SID
Tytuł użytkownika: 4 x Turbo

Post autor: SID »

Rafał picie na zlocie ? Ja na ostatnim nawet piwa nigdzie nie widziałem tylko woda sodowa i woda sod... :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Rafal84

Post autor: Rafal84 »

SID pisze:Rafał picie na zlocie ? Ja na ostatnim nawet piwa nigdzie nie widziałem tylko woda sodowa i woda sod... :-)
Sid na zloty różne jeździłem ale żeby nie było alkoholu no wiesz co... :mrgreen: były i takie przypadki że na 1/4 mili noc po piciu wsteczne wbijali zamiast 1ki... i ogień :lol: dobra, dobra, ja na Poznaniu byłem wtedy, ale słyszałem co nieco jak było na zlocie... wóda i wóda... :-P
Awatar użytkownika
Jachyr

Post autor: Jachyr »

SID pisze:Rafał picie na zlocie ? Ja na ostatnim nawet piwa nigdzie nie widziałem tylko woda sodowa i woda sod... :-)
8-) :mrgreen:
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Awatar użytkownika
Wojt3q

Post autor: Wojt3q »

Alko było do oporu tylko SID pić nie chciał :mrgreen:
Awatar użytkownika
IreK_PV808

Post autor: IreK_PV808 »

gowor86 pisze:Tor w Kielce nie głupi pomysł.
Niestety jak to zwykle bywa jest pewne ale czyli koszt wynajmu 615zł za godzinę.
ale przy opcji grupowej chyba da się urwać "parę" groszy.. ;-) ;-)
Awatar użytkownika
siwydh

Post autor: siwydh »

kiedyś bylem w RADOMIU i tez da się pojezdzić za wiele lepsze pieniądze ale musi być z 20 osób
bartek75

Post autor: bartek75 »

po dłuższej debacie nad hamulcami, body itd z goworem86 szukamy propozycji następnego spotkania w centralnej części kraju. niebawem po malutku będziemy przesyłać nasze propozycje.
pasuje Pany?
Awatar użytkownika
Jachyr

Post autor: Jachyr »

bartek75 pisze:po dłuższej debacie nad hamulcami, body itd z goworem86 szukamy propozycji następnego spotkania w centralnej części kraju. niebawem po malutku będziemy przesyłać nasze propozycje.
pasuje Pany?
Oczywiscie :-)
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
kenpachi

Post autor: kenpachi »

Ja słyszałem, że najlepszy tor jest w Poznaniu. Co o tym myślicie?
Awatar użytkownika
Rafal84

kenpachi pisze:Ja słyszałem, że najlepszy tor jest w Poznaniu. Co o tym myślicie?
no dobry, dobry, po 11 kółkach na maxa, można z tarczami, klockami i oponami się pożegnać... ;)
tylko tam z terminami nie wiem jak jest czy każdy od tak może sobie coś zorganizować, podobno rok wcześniej trzeba terminy zaklepywać, jak coś z gotowych terminów to trackdaye są...
kenpachi

Rafal84 pisze:
kenpachi pisze:Ja słyszałem, że najlepszy tor jest w Poznaniu. Co o tym myślicie?
no dobry, dobry, po 11 kółkach na maxa, można z tarczami, klockami i oponami się pożegnać... ;)
tylko tam z terminami nie wiem jak jest czy każdy od tak może sobie coś zorganizować, podobno rok wcześniej trzeba terminy zaklepywać, jak coś z gotowych terminów to trackdaye są...
nieźle. no tak, drogie hobby żeśmy sobie wybrali, trzeba było wkręcić się w szachy albo coś :-P
Awatar użytkownika
Rafal84

kenpachi pisze:nieźle. no tak, drogie hobby żeśmy sobie wybrali, trzeba było wkręcić się w szachy albo coś :-P

co racja to racja... na księdza trzeba było iść... kasa, ku..., balangi, na tuningi by było, ło ho ho :lol:
kenpachi

Rafal84 pisze:
kenpachi pisze:nieźle. no tak, drogie hobby żeśmy sobie wybrali, trzeba było wkręcić się w szachy albo coś :-P

co racja to racja... na księdza trzeba było iść... kasa, ku..., balangi, na tuningi by było, ło ho ho :lol:
:D
Awatar użytkownika
quadysz

Post autor: quadysz »

bylem teraz w poniedzialek na trackdayu w poznaniu, i fakt klocki do wyrzucenia, ale w sumie nie zuzyte tylko stopione w cholere, pokruszone na krawedziach... trzeba pomyslec o lepszych, natomiast opony nie wiem czy milimetr zuzyly. A bylo dosc cieplo i byly podtopione troche, ale na pewno sie nie zuzywaja tak strasznie.

niestety u mnie byl problem z chlodzeniem silnika :) po jednej sesji sie prawie zagotowal :) skonczylo sie na wyjeciu grilla i grzaniu kabiny :) ale i tak woda dochodzila do 110-120stopni.

Niestety nie mogelm pojechac na maksa bo praktycznie po dwoch sesjach nie mialem hamulcow :/

W kazdym razie zabawa jest przednia, i poczatkowo wydaje sie ze malo sie jezdzi, tak finalnie czasem ma sie dosc (albo samochod ma) juz kolo 15, a zuzycie elementow nie jest az tak duze jak sie wydaje, najwiekszy koszt to wpisowe i paliwo
Zablokowany