Spot S/Rs PL 2015...
Sid na zloty różne jeździłem ale żeby nie było alkoholu no wiesz co...SID pisze:Rafał picie na zlocie ? Ja na ostatnim nawet piwa nigdzie nie widziałem tylko woda sodowa i woda sod...
- IreK_PV808
Oczywisciebartek75 pisze:po dłuższej debacie nad hamulcami, body itd z goworem86 szukamy propozycji następnego spotkania w centralnej części kraju. niebawem po malutku będziemy przesyłać nasze propozycje.
pasuje Pany?
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
no dobry, dobry, po 11 kółkach na maxa, można z tarczami, klockami i oponami się pożegnać... ;)kenpachi pisze:Ja słyszałem, że najlepszy tor jest w Poznaniu. Co o tym myślicie?
tylko tam z terminami nie wiem jak jest czy każdy od tak może sobie coś zorganizować, podobno rok wcześniej trzeba terminy zaklepywać, jak coś z gotowych terminów to trackdaye są...
nieźle. no tak, drogie hobby żeśmy sobie wybrali, trzeba było wkręcić się w szachy albo cośRafal84 pisze:no dobry, dobry, po 11 kółkach na maxa, można z tarczami, klockami i oponami się pożegnać... ;)kenpachi pisze:Ja słyszałem, że najlepszy tor jest w Poznaniu. Co o tym myślicie?
tylko tam z terminami nie wiem jak jest czy każdy od tak może sobie coś zorganizować, podobno rok wcześniej trzeba terminy zaklepywać, jak coś z gotowych terminów to trackdaye są...
bylem teraz w poniedzialek na trackdayu w poznaniu, i fakt klocki do wyrzucenia, ale w sumie nie zuzyte tylko stopione w cholere, pokruszone na krawedziach... trzeba pomyslec o lepszych, natomiast opony nie wiem czy milimetr zuzyly. A bylo dosc cieplo i byly podtopione troche, ale na pewno sie nie zuzywaja tak strasznie.
niestety u mnie byl problem z chlodzeniem silnika :) po jednej sesji sie prawie zagotowal :) skonczylo sie na wyjeciu grilla i grzaniu kabiny :) ale i tak woda dochodzila do 110-120stopni.
Niestety nie mogelm pojechac na maksa bo praktycznie po dwoch sesjach nie mialem hamulcow :/
W kazdym razie zabawa jest przednia, i poczatkowo wydaje sie ze malo sie jezdzi, tak finalnie czasem ma sie dosc (albo samochod ma) juz kolo 15, a zuzycie elementow nie jest az tak duze jak sie wydaje, najwiekszy koszt to wpisowe i paliwo
niestety u mnie byl problem z chlodzeniem silnika :) po jednej sesji sie prawie zagotowal :) skonczylo sie na wyjeciu grilla i grzaniu kabiny :) ale i tak woda dochodzila do 110-120stopni.
Niestety nie mogelm pojechac na maksa bo praktycznie po dwoch sesjach nie mialem hamulcow :/
W kazdym razie zabawa jest przednia, i poczatkowo wydaje sie ze malo sie jezdzi, tak finalnie czasem ma sie dosc (albo samochod ma) juz kolo 15, a zuzycie elementow nie jest az tak duze jak sie wydaje, najwiekszy koszt to wpisowe i paliwo