S4 B5 Avant 19" AC Schnitzer FMIC
Bartek Stolarski vel BRT ma patenty na wkładanie Z'kowych skrzyń do Supry. Ogólnie człowiek z mega wiedzą i mechaniczną i stroicielską.
2JZ to naroskręcał i wystroił więcej niż ma włosów na jajach
( nie, nie zaglądałem mu tam )
Choć te seryjne manuale z Supry to po 1200 KM przyjmują jak masz z 20 kantów to śmiało
System dwóch turbin działa dobrze w Twoim egzemplarzu ?
2JZ to naroskręcał i wystroił więcej niż ma włosów na jajach

Choć te seryjne manuale z Supry to po 1200 KM przyjmują jak masz z 20 kantów to śmiało

...Każda godzina nocy to godzina szczytu...
-
-
To gdzie poszła ?peacenotwar pisze:Ciekawe co się dzieje z autkiemJeszcze gdzieniegdzie przewijają się jakieś foty ;) (VAG Event)-> Obrazek
-
-
Dla ciekawskich Toyoty, założyłem wątek na b5battalion (nie ma to jak toyota na forum audi
)
http://b5battalion.pl/index.php?/topic/1140-supra/

http://b5battalion.pl/index.php?/topic/1140-supra/

-
-
Nie będę się pchał w skrzynię nissanowską, mam inną na oku ;) Co do bartka - różne opinie słyszałem i chyba gdzieś indziej się udam.Jigsaw pisze:Bartek Stolarski vel BRT ma patenty na wkładanie Z'kowych skrzyń do Supry. Ogólnie człowiek z mega wiedzą i mechaniczną i stroicielską.
2JZ to naroskręcał i wystroił więcej niż ma włosów na jajach( nie, nie zaglądałem mu tam )
![]()
Turbinki śmigają miło - odpukać.
[ Dodano: 2017-05-11, 09:05 ]
Widać trochę, ale wybrałem taką, że nie ma tragedii. 3M folie są beznadziejne pod tym względem - u mnie oracal. Oczywiście do zadbanego lakieru trochę brakuje, ale jestem mega zadowolony. Jeszcze pobawię się z woskami itp, powinno wyjść bardzo elegancko, bo po samym QD jest miły efekt.Bi_turbo pisze:Kolorek Świetny :P
a powiedz mi jak ta folia na słońcu ma bardzo widoczną morkę???
na matach nie ma tego efektu a w połysku niestety jest...
ogólnie trzymam kciuki z mody :D
a kiere przekładasz na lewą stronę???
Nie będzie przekładki. Nie ma różnicy w jeździe żadnej. Jedynie wyprzedzanie, ale i na to są sposoby