Wpadam niedlugo obmacac
   Wpadam niedlugo obmacacS4 B5 Avant 19" AC Schnitzer FMIC
Bartek Stolarski vel BRT ma patenty na wkładanie Z'kowych skrzyń do Supry. Ogólnie człowiek z mega wiedzą i mechaniczną i stroicielską.
2JZ to naroskręcał i wystroił więcej niż ma włosów na jajach ( nie, nie zaglądałem mu tam )
  ( nie, nie zaglądałem mu tam )   

Choć te seryjne manuale z Supry to po 1200 KM przyjmują jak masz z 20 kantów to śmiało
System dwóch turbin działa dobrze w Twoim egzemplarzu ?

2JZ to naroskręcał i wystroił więcej niż ma włosów na jajach
   Choć te seryjne manuale z Supry to po 1200 KM przyjmują jak masz z 20 kantów to śmiało

...Każda godzina nocy to godzina szczytu...

- 
				peacenotwar
- 
				peacenotwar
To gdzie poszła ?peacenotwar pisze:Ciekawe co się dzieje z autkiemJeszcze gdzieniegdzie przewijają się jakieś foty ;) (VAG Event)-> Obrazek
- 
				peacenotwar
- 
				peacenotwar
Dla ciekawskich Toyoty, założyłem wątek na b5battalion (nie ma to jak toyota na forum audi   )
 )
http://b5battalion.pl/index.php?/topic/1140-supra/

)
 )http://b5battalion.pl/index.php?/topic/1140-supra/

- 
				adrian1115
- 
				peacenotwar
Nie będę się pchał w skrzynię nissanowską, mam inną na oku ;) Co do bartka - różne opinie słyszałem i chyba gdzieś indziej się udam.Jigsaw pisze:Bartek Stolarski vel BRT ma patenty na wkładanie Z'kowych skrzyń do Supry. Ogólnie człowiek z mega wiedzą i mechaniczną i stroicielską.
2JZ to naroskręcał i wystroił więcej niż ma włosów na jajach( nie, nie zaglądałem mu tam )

Turbinki śmigają miło - odpukać.
[ Dodano: 2017-05-11, 09:05 ]
Widać trochę, ale wybrałem taką, że nie ma tragedii. 3M folie są beznadziejne pod tym względem - u mnie oracal. Oczywiście do zadbanego lakieru trochę brakuje, ale jestem mega zadowolony. Jeszcze pobawię się z woskami itp, powinno wyjść bardzo elegancko, bo po samym QD jest miły efekt.Bi_turbo pisze:Kolorek Świetny :P
a powiedz mi jak ta folia na słońcu ma bardzo widoczną morkę???
na matach nie ma tego efektu a w połysku niestety jest...
ogólnie trzymam kciuki z mody :D
a kiere przekładasz na lewą stronę???
Nie będzie przekładki. Nie ma różnicy w jeździe żadnej. Jedynie wyprzedzanie, ale i na to są sposoby

Na mody jeszcze będzie czas. Na razie chcę ogarnąć autko żeby nie było wstydu jeździć.
 Na mody jeszcze będzie czas. Na razie chcę ogarnąć autko żeby nie było wstydu jeździć.