S4 B5 limo By grzopi
- pawelosinski83
dzięki Panowie za miłe słowa Szarak odpoczywa w garażu a teraz dalej zabieramy się z ese w oczekiwaniu na s4 b7 bombla i udania się na hamownie zaglądamy w zawieszenie coś tam słychać luzy więc trzeba sprawdzić
zaczynam wymieniać graty

[ Dodano: 2016-12-20, 22:15 ]
no i cos nie poszło
esa shamowana ale wynik tak lipny ze szok
wykres wygląda jak mój wykres EKG coś się dzieje z paliwem po świętach esa idzie na stół operacyjny
i będziemy sprawdzać, może go zalewa ??? jak będą problemy do dorzucimy gratów i będzie więcej koksu :))

425KM / 624Nm
BODY RS sprzedane
nie będzie RS-limo wizualnie zostaje piękna czysta seria w styczniu cała do porządnego malowania i środek do odnowienia.
https://youtu.be/pfJW93gS3M4

no i cos nie poszło

425KM / 624Nm
BODY RS sprzedane

- pawelosinski83
Trochę szkoda, ale w sumie też bardzo dobry plangrzopi pisze: ...
BODY RS sprzedanenie będzie RS-limo wizualnie zostaje piękna czysta seria w styczniu cała do porządnego malowania i środek do odnowienia.
...

Ostatnio zmieniony 2016-12-21, 14:21 przez pawelosinski83, łącznie zmieniany 1 raz.
A bo do lansowania jest szarak a do zapierdala..... będzie esa ;) tylko koniów się dorzuci ;)pawelosinski83 pisze:Trochę szkoda, ale w sumie też bardzo dobry plangrzopi pisze: ...
BODY RS sprzedanenie będzie RS-limo wizualnie zostaje piękna czysta seria w styczniu cała do porządnego malowania i środek do odnowienia.
...Od razu dokoksuj jak bombel swoją, na co czkać
- pawelosinski83
-
Dobry pomysłgrzopi pisze:A bo do lansowania jest szarak a do zapierdala..... będzie esa ;) tylko koniów się dorzuci ;)pawelosinski83 pisze:Trochę szkoda, ale w sumie też bardzo dobry plangrzopi pisze: ...
...Od razu dokoksuj jak bombel swoją, na co czkać

[ D O B R Z A Ń S K I ]
wykresik ładny :Dgrzopi pisze:dzięki Panowie za miłe słowa Szarak odpoczywa w garażu a teraz dalej zabieramy się z ese w oczekiwaniu na s4 b7 bombla i udania się na hamownie zaglądamy w zawieszenie coś tam słychać luzy więc trzeba sprawdzićzaczynam wymieniać graty
![]()
[url=https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e34685083e8d.jpg]Obrazek[/url]
[url=https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d3db9605df2.jpg]Obrazek[/url]
no i cos nie poszłoesa shamowana ale wynik tak lipny ze szok
wykres wygląda jak mój wykres EKG coś się dzieje z paliwem po świętach esa idzie na stół operacyjny
i będziemy sprawdzać, może go zalewa ??? jak będą problemy do dorzucimy gratów i będzie więcej koksu :))
[url=https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f9255a22fc30.jpg]Obrazek[/url]
425KM / 624Nm
nie lepiej okeić auto ?
Zero półśrodków auto w tym miesiącu idzie do porządnego malowania wymieniam wszystkie elementy które tego potrzebują min w zawieszeniu i napędzie coś tam stuka od momentu dodania koniów;) środek do czyszczenia/odnowienia. Cieplej sie zrobi to ogarniemy silnik i zobaczymy co tam nie banga. Możliwe że auto będę sprzedawał na wiosnę więc chcę żeby było profi. Bo może ktoś od nas zabierze
pzdr

Grzesiek czemu na sprzedaż ? Znudziła się ?grzopi pisze:Zero półśrodków auto w tym miesiącu idzie do porządnego malowania wymieniam wszystkie elementy które tego potrzebują min w zawieszeniu i napędzie coś tam stuka od momentu dodania koniów;) środek do czyszczenia/odnowienia. Cieplej sie zrobi to ogarniemy silnik i zobaczymy co tam nie banga. Możliwe że auto będę sprzedawał na wiosnę więc chcę żeby było profi. Bo może ktoś od nas zabierzepzdr
Daj cyna jak coś na PW jakbyś sprzedawał.
[ Dodano: 2017-01-06, 00:20 ]
Racja , bo potem wyjdą kwiatki.Duds pisze:Musti, żeby oklejać auto to lakier by musiał być ideolo, bo potem wszystko widać ;)
Duds a gdzie Twój temat o eS4 ? Pochwal się
Takie auta się nie nudzą :) zawsze daj mega radoche jak sobie nimi pozapierdal..... a jak za malo kucy to zawsze mozna dozucac gratow i miec wiecej i wiecej ..... poprostu jest nowy temat na oku a i o RSa trzeba dobrze zadbać i nie mam miejsca na wszystkie auta ;))musti pisze:Grzesiek czemu na sprzedaż ? Znudziła się ?grzopi pisze:Zero półśrodków auto w tym miesiącu idzie do porządnego malowania wymieniam wszystkie elementy które tego potrzebują min w zawieszeniu i napędzie coś tam stuka od momentu dodania koniów;) środek do czyszczenia/odnowienia. Cieplej sie zrobi to ogarniemy silnik i zobaczymy co tam nie banga. Możliwe że auto będę sprzedawał na wiosnę więc chcę żeby było profi. Bo może ktoś od nas zabierzepzdr
[ Dodano: 2017-01-06, 00:20 ]Racja , bo potem wyjdą kwiatki.Duds pisze:Musti, żeby oklejać auto to lakier by musiał być ideolo, bo potem wszystko widać ;)
Rozumiem sprawę . Jak coś to daj na PW info o sprzedażygrzopi pisze:Takie auta się nie nudzą :) zawsze daj mega radoche jak sobie nimi pozapierdal..... a jak za malo kucy to zawsze mozna dozucac gratow i miec wiecej i wiecej ..... poprostu jest nowy temat na oku a i o RSa trzeba dobrze zadbać i nie mam miejsca na wszystkie auta ;))musti pisze:Grzesiek czemu na sprzedaż ? Znudziła się ?grzopi pisze:Zero półśrodków auto w tym miesiącu idzie do porządnego malowania wymieniam wszystkie elementy które tego potrzebują min w zawieszeniu i napędzie coś tam stuka od momentu dodania koniów;) środek do czyszczenia/odnowienia. Cieplej sie zrobi to ogarniemy silnik i zobaczymy co tam nie banga. Możliwe że auto będę sprzedawał na wiosnę więc chcę żeby było profi. Bo może ktoś od nas zabierzepzdr
[ Dodano: 2017-01-06, 00:20 ]Racja , bo potem wyjdą kwiatki.Duds pisze:Musti, żeby oklejać auto to lakier by musiał być ideolo, bo potem wszystko widać ;)

Jak wcześniej wspominałem eska oddana do malowania, bałem się co tam z tyłu wyjdzie bo widome że była po jakiejś przygodzie ale nic groźnego, bo nie było żadnego spawania. Na dniach czas na wycinanie szyb, zrywanie starego lakieru i szpachleksu a później porządne malowanie. Zostały zakupione kolejne drzwi bo na obecnych prawie wszystkich były jakieś większe wgniecenia, a udało się kupić w kolorze i to o dziwo z oryginalnym lakierem co nie było łatwe. W międzyczasie zakup kierownicy i gałki w lepszym stanie niż obecne, oraz licznik pojechał na wyminę FIS-a itp itd....

[ Dodano: 2017-03-06, 01:41 ]

[ Dodano: 2017-03-06, 01:41 ]

- pawelosinski83