Hej, udało się komuś odpalić tempomat po SWAPie ? Klimatyzację juz ogarnąłem teraz został juz tylko tempomat aby wszystko było jak w serii.
Manetke mam sprawna, Vag pokazuje że wszystkie switche działają poprawnie. Trzeba tylko wyciągnąć sygnał z b6 i znaleźć odpowiednie piny w sterowniku... ale jak to zrobić nie wiem ;(
@Edit jeżeli nie ten dział to proszę o przeniesienie, nie wiedziałem gdzie to dodać.
Uruchomienie tempomatu w a4 b6 po SWAPie 2.7biturbo z a6 c5
Re: Uruchomienie tempomatu w a4 b6 po SWAPie 2.7biturbo z a6
heh, no to teraz wszyscy magicy juz wiedza jak to zrobic!! ;) W KONCU!! ;Pkrzychusu pisze: Manetke mam sprawna, Vag pokazuje że wszystkie switche działają poprawnie. Trzeba tylko wyciągnąć sygnał z b6 i znaleźć odpowiednie piny w sterowniku... ale jak to zrobić nie wiem ;(
Napisałem to mocno teoretycznie żeby każdy zrozumiał o co mi chodzi. Wiem ze to nie jest prosta sprawa, ale gdzieś tu na forum wyczytałem ze ktoś juz to uruchomił tylko teraz nie moge tego znaleźć.quadysz pisze:heh, no to teraz wszyscy magicy juz wiedza jak to zrobic!! ;) W KONCU!! ;Pkrzychusu pisze: Manetke mam sprawna, Vag pokazuje że wszystkie switche działają poprawnie. Trzeba tylko wyciągnąć sygnał z b6 i znaleźć odpowiednie piny w sterowniku... ale jak to zrobić nie wiem ;(
PINout do ecu pewnie uda się znaleźć ale z tego co udało mi się wykminić to w a4 sygnał idzie po CANie a w a6 "bezpośrednio". :)
krzychusu pisze:quadysz pisze:tak, z tego co pamietam to wlasnie tak chyba jest, pogadaj z nosbem, on lubi rozkminiac "rzeczy" ;)krzychusu pisze: PINout do ecu pewnie uda się znaleźć ale z tego co udało mi się wykminić to w a4 sygnał idzie po CANie a w a6 "bezpośrednio". :)
quadysz pisze:krzychusu pisze:A w twoim b6 tempomat smiga ? :)quadysz pisze:tak, z tego co pamietam to wlasnie tak chyba jest, pogadaj z nosbem, on lubi rozkminiac "rzeczy" ;)krzychusu pisze: PINout do ecu pewnie uda się znaleźć ale z tego co udało mi się wykminić to w a4 sygnał idzie po CANie a w a6 "bezpośrednio". :)