Mocniejsza seria S4b6
-
niebieski708
-
niebieski708
-
niebieski708
- pawelosinski83
- w tym przypadku mamy tylko jednego, wiodącego hejtera ale robiącego przynajmniej za dziesięciupawelosinski83 pisze:Nooo teraz jest już cała treść, jaka zwykle jest w tematach o BBK
![]()
![]()
![]()
![]()
- jak zwykle to już bywa przedmiotowy hejter nie miał nigdy B6 BBK, a jego opinie oparte są na tym co usłyszał, zasłyszał, przeczytał
- pytanie, czy kiedykolwiek hejter jechał B6 BBK
Kto kogo pierwszy wykończy ... S-tronic mnie, czy ja S-tronic
-
peacenotwar
Ja miałem okazję gonić się z BBK i też być przewiezionym BBK (pełen profesjonalny wydech zrobiony i auto nie zachwaszczone). Niestety z b5 stage 2 nie miało szans. BBK fajny motor, ale do robienia mocy raczej się nie nadaje, bo tak jak zostało tu stwierdzone, koszta są kosmiczne. Lepszy jest AGB do robienia mocy, ale on też nie jest idealny. Zeby cokoliwek zrobić trzeba wyciągać motor (chyba ze zrobi się singla).
Jakbym miał BBK to walczyłbym o dźwięk, bo można cuda z v8 wyciągnąć. Osiągi odstawiłbym na dalszy plan
Jakbym miał BBK to walczyłbym o dźwięk, bo można cuda z v8 wyciągnąć. Osiągi odstawiłbym na dalszy plan
- pawelosinski83
A po co... jeszcze się rozleci...emay pisze:A Ty już mierzyłeś swoją serię ?pawelosinski83 pisze:Nooo teraz jest już cała treść, jaka zwykle jest w tematach o BBK
![]()
![]()
![]()
![]()
Zmierzę za jakiś czas, najpierw rozrząd i konwerter skrzyni, potem może program + program skrzyni...
W sumie to nie interesuje mnie ile jest, jedzie dobrze i wiem, że z pomodzonym lekkim 2.7 nie mam szans, ale nie o to chodzi w tym aucie...
no i to nie taka seria - odetkany wydech jest to + 80 koni
no i "podtlenek"
Sam waham się trochę czy robić rozrząd czy swapa na 2.7...
Ale jednak chyba zostanę przy 4.2...
i są ludzie ktorzy kupia takiego zjechanego trzeba zrobić rozrząd i nie mogą zrozumiec czemu taka cena :D i sie dziwia dlaczego robocizna droższa od łańcuchów. podobno kompletny zestaw do wymiany mozna kupić cos okolo 2400 to prawda ? bo nie wydaje mi sie ze wystarczy tyle na czesci do zrobienia kompletnego rozrządu