S4 B5 limo By grzopi
Jeszcze nie chamowalem :)biaggi49 pisze:Ile ci wyszło KM na tych gratach ?
[ Dodano: 2016-08-21, 19:24 ]
No centralny chinol od Sid-a a montaż standard podciąć zderzak zrobić zaczepy orurowanie i śmigać; )gumin58 pisze:Dopiero teraz zczaiłem Twój projekt. Co to za icek i jak wygląda jego montaż? Dużo rzeźby?
[ Dodano: 2016-11-16, 22:58 ]
a więc temat esy nie umarł tylko się przeciągnął bo trzeba było dozbierać gratów o które coraz bardziej trudno :) ...
doszło rs body

fotele z rs-a ze "zlotą nicią"

do tego konsola 2 din i rns :)

i tak wszystko czekało jak puzle do złożenia aż nagle przyszedł pomysł i stało się to

esa dostała napakowanego brata, poznajecie .....

-
- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
podobno 2 razy po drodze silnik wyciągał, 3 razy turbiny regenerował,
dbaj o niego bo mi czasu i miejsca brakło,
szkoda że silnika do RS4 BLACK nie zabrałem bo to ostatni biały kruk na rynku nie "zbrudzony tuningiem" i naprawami
dbaj o niego bo mi czasu i miejsca brakło,
szkoda że silnika do RS4 BLACK nie zabrałem bo to ostatni biały kruk na rynku nie "zbrudzony tuningiem" i naprawami
jak dobrze zagadasz to u mnie z 1,5 body RS zostało, pora to upychać i wszystkie RS i kupić wreszcie R8 !Dobrzanskis4b6 pisze:Heheheszalejesz z tymi B5.
To co teraz czeka s4? Body mnie kusi ,nie powiem że nie
Body rezerwacja ale nie powiedziane ze sprzedane ;))Dobrzanskis4b6 pisze:Heheheszalejesz z tymi B5.
S4 do pożądnego malowania i albo zostanie do upalania albo komuś oddam za dobre $$$$$ :)
Co Ty Andrzej będziesz robił z tym plastikowym R8 ... ;) RS to choroba :D
- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
stał i się na nie patrzył - jest piękne, ta pierwsza budagrzopi pisze:Body rezerwacja ale nie powiedziane ze sprzedane ;))Dobrzanskis4b6 pisze:Heheheszalejesz z tymi B5.
S4 do pożądnego malowania i albo zostanie do upalania albo komuś oddam za dobre $$$$$ :)
Co Ty Andrzej będziesz robił z tym plastikowym R8 ... ;) RS to choroba :D
co do RS4 Black zostanie i skorupa więc będzie dobrze