Nie bylo co... oringi (ASO)wszystkie zmienione ... olej MOTUL 75W90 LS na wieksze moce i bardziej sliski przy obciazeniach... skrzynia suuper..emay pisze:Ile remont skrzyni ?
S4 By PAPOL STAGE III +2.9l 602 km 745 nm
-
peacenotwar
Czym się różni gear 300 LS od gear 300?olej MOTUL 75W90 LS na wieksze moce i bardziej sliski przy obciazeniach... skrzynia suuper..
Ok już mam. LS ma większą lepkość
https://www.motul.com/system/product_de ... 1290086772
https://www.motul.com/system/product_de ... 1290086772
U mnie postepy... Hamulce kosy a skrzynia dluuuuuga jak droga mleczna 105 km/H a tam 2 tys obrotow na 6 biegu... 
Dzisiaj lub jutro zobaczymy w przyblizeniu co w koncu mocowo wyszlo... Sam ciekaw jestem ile pokarze wykres
[ Dodano: 2016-08-14, 22:05 ]
Zeby sciemy nie bylo auto po hamowni 426konia 615 niuta ale powyzej 5200 wykres staje w miejsu... Gto musi luknac na logi... wiec jeszcze ich robota nieskonczona ... jest potenscjal na duuzo wiecej... ale cos trzeba poprawic i stawiam na jakies 470
Dzisiaj lub jutro zobaczymy w przyblizeniu co w koncu mocowo wyszlo... Sam ciekaw jestem ile pokarze wykres
[ Dodano: 2016-08-14, 22:05 ]
Zeby sciemy nie bylo auto po hamowni 426konia 615 niuta ale powyzej 5200 wykres staje w miejsu... Gto musi luknac na logi... wiec jeszcze ich robota nieskonczona ... jest potenscjal na duuzo wiecej... ale cos trzeba poprawic i stawiam na jakies 470
to jakąś dłuższa masz ta skrzynie niz ja bo u mnie przy 3tys jest 160km a przy 4 tys 210Papol pisze:Juz wsio wiadomo... w trasie wyszlo ze gdziez cisnienie spierdziela... slychac lekki gwizd rozpiety cooler lub jakis wezyk... damy rade... skrzynia za to okazala siie swietna... 180 km i 3200 obrotow... cuuudo na trase..
Już przygotowany do modów Jachyr. Zestrojone zawieszenie, nowe semi slicki, sportowe kąty pochylenia...Jachyr pisze:Daj znac co tam bedziesz koksicbartek75 pisze:a ja się wbiłem w tym miesiącu na modyemay pisze:Papol kiedy hamownia? Wiesz o tym, że do sportmile terminy za pół roku?widziałeś pewnie czerwone rs4

Coby nie śmiecić Papolowi; co tam w temacie? Przyczyna znaleziona?