U mnie postepy... Hamulce kosy a skrzynia dluuuuuga jak droga mleczna 105 km/H a tam 2 tys obrotow na 6 biegu...
Dzisiaj lub jutro zobaczymy w przyblizeniu co w koncu mocowo wyszlo... Sam ciekaw jestem ile pokarze wykres
[ Dodano: 2016-08-14, 22:05 ]
Zeby sciemy nie bylo auto po hamowni 426konia 615 niuta ale powyzej 5200 wykres staje w miejsu... Gto musi luknac na logi... wiec jeszcze ich robota nieskonczona ... jest potenscjal na duuzo wiecej... ale cos trzeba poprawic i stawiam na jakies 470
Może coś z osprzętu daje ciała... Działaj działaj jestem ciekaw co na tych wagnerach jest do ugrania na k04 rs4 Bo jak narazie twój wynik i kolegi Madmax to jak na cene żeliwa....
Juz wsio wiadomo... w trasie wyszlo ze gdziez cisnienie spierdziela... slychac lekki gwizd rozpiety cooler lub jakis wezyk... damy rade... skrzynia za to okazala siie swietna... 180 km i 3200 obrotow... cuuudo na trase..
Papol pisze:Juz wsio wiadomo... w trasie wyszlo ze gdziez cisnienie spierdziela... slychac lekki gwizd rozpiety cooler lub jakis wezyk... damy rade... skrzynia za to okazala siie swietna... 180 km i 3200 obrotow... cuuudo na trase..
to jakąś dłuższa masz ta skrzynie niz ja bo u mnie przy 3tys jest 160km a przy 4 tys 210