Proszę doświadczonych o kilka słów
guz na oponie
guz na oponie
Panowie, opony roczne vredenstein posiadały najpierw jednego guza od wewnątrz (guz stwierdzony podczas ustawiania geometrii), pojechałem do wawy i z powrotem ok 40km i z jednego guza zrobiły się dwa, nie wjechałem w żadną dziurę, żeby spowodować taki przebieg wydarzeń więc nie wiem skąd to się wzieło. Da radę to zareklamować
, bo oczywiście to naprawiać tego nie będę (bo ani to mądre ani też po prostu się nie da). Wkurw*** się bo opona roczna a tu takie rzeczy się dzieją
Sprawdzanie szczelności układu podciśnienia (PW)
i beda pojawialy sie kolejne guzy. tak to wyglada niestety. W kazdej oponie sie tak dzieje, ze jak powstanie jeden guz, to kolejne z biegiem czasu leca szybko.
Niestety jezdzilem na kilku versteinach, po poprzednich wlascicielach aut i uwazam, ze jest to jedna z gorszych opon. ma tragicznie miekka scianke.
Niestety jezdzilem na kilku versteinach, po poprzednich wlascicielach aut i uwazam, ze jest to jedna z gorszych opon. ma tragicznie miekka scianke.
Moim zdaniem jest to wina złego dobierania opon.asi pisze:i beda pojawialy sie kolejne guzy. tak to wyglada niestety. W kazdej oponie sie tak dzieje, ze jak powstanie jeden guz, to kolejne z biegiem czasu leca szybko.
Mam kolejny komplet vredesteinów. Ojciec też ujeżdżał w suvie.
DObrze dobrany indeks plus opona ZR i nie mam/miałem problemów. Odpukać
Nie wiem o czym Wy tutaj piszecie, przelatałem co najmniej 4 lata na Vredesteinach, co prawda zimowych, ale opony rewelacyjne moim zdaniem. Prędkości też nie bywały małe.
Ja mogę tylko polecić:
http://www.vredestein.pl/autobanden/nie ... ona-zimowa
Ja mogę tylko polecić:
http://www.vredestein.pl/autobanden/nie ... ona-zimowa
Masta_J
`S3 8P CS Stage4
RS6 BCY
`S6 AQJ
`S6 AAN
`S3 8P CS Stage4
RS6 BCY
`S6 AQJ