Jeszcze jest kwesita czy az tak bardzo zalezy ci nakreskach czy chcesz miec po porstu rowniez dobrze zapierdalajacy sprzet i bez obaw ze pojedziesz gdzies w Pl i na jakiejs stacji nie bedzie 100... I wtedy kombinacje sie zaczynaja.. Ale to jak kto woli ja bede niebawem ponownie stroil i robie to na 98 na kreskach mi nie zalezy tak jak na tym o czym napisalem. A przy mocy ok 600+ nie odczujesz roznicy 10-20 km.. Takie moje zdanie
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Jachyr pisze:Jeszcze jest kwesita czy az tak bardzo zalezy ci nakreskach czy chcesz miec po porstu rowniez dobrze zapierdalajacy sprzet i bez obaw ze pojedziesz gdzies w Pl i na jakiejs stacji nie bedzie 100... I wtedy kombinacje sie zaczynaja.. Ale to jak kto woli ja bede niebawem ponownie stroil i robie to na 98 na kreskach mi nie zalezy tak jak na tym o czym napisalem. A przy mocy ok 600+ nie odczujesz roznicy 10-20 km.. Takie moje zdanie
Jachyr zadne kombinacje sie nie zaczynają .... jak zaleje 98 jak nie bedzie miał 100 okt to tez sie nic nie stanie jak bedzie jechał z głową.... ale co tam ja sie nie znam :D
Jachyr pisze:Jeszcze jest kwesita czy az tak bardzo zalezy ci nakreskach czy chcesz miec po porstu rowniez dobrze zapierdalajacy sprzet i bez obaw ze pojedziesz gdzies w Pl i na jakiejs stacji nie bedzie 100... I wtedy kombinacje sie zaczynaja.. Ale to jak kto woli ja bede niebawem ponownie stroil i robie to na 98 na kreskach mi nie zalezy tak jak na tym o czym napisalem. A przy mocy ok 600+ nie odczujesz roznicy 10-20 km.. Takie moje zdanie
Jachyr zadne kombinacje sie nie zaczynają .... jak zaleje 98 jak nie bedzie miał 100 okt to tez sie nic nie stanie jak bedzie jechał z głową.... ale co tam ja sie nie znam :D
pewnie że się nic nie stanie jak nie będzie pizdował
Nie ma co lamentowac Panowie,co by nie wyszło będzie dobrze w dla większości starym audi:mrgreen: Wiadomo im więcej tym przyjemniej,ale to się okaże na ile graty pozwolą rozkręcić silnik.Myślę że ekipa milujaca się w 2.7bit powinna się mocno trzymać razem i rosnąć w siłę,a nie nabijać,drwic wzajemnie kto lepszy
Tyle w temacie
Ostatnio zmieniony 2016-05-15, 12:43 przez DobrzanskiS4B5, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobrzanskis4b6 pisze:Nie ma co lamentowac Panowie,co by nie wyszło będzie dobrze w dla większości starym audi:mrgreen: Wiadomo im więcej tym przyjemniej,ale to się okaże na ile graty pozwolą rozkręcić silnik.Myślę że ekipa milujaca się w 2.7bit powinna się mocno trzymać razem i rosnąć w siłę,a nie się disowac i drwic wzajemnie kto lepszy
Tyle w temacie
święta racja, Bartek jak poskladasz sprzęta to sie zrobi spota tak jak ostatnio z emayem we Wrocławiu, tym razem przyjadę swoją eską w nowym ciekawym setupie
a w przyszłym roku pojedziemy mocną ekipą na http://woertherseetreffen.at/termin-201 ... -mai-2017/
Ostatnio zmieniony 2016-05-14, 22:42 przez MaDmAx, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobrzanskis4b6 pisze:Nie ma co lamentowac Panowie,co by nie wyszło będzie dobrze w dla większości starym audi:mrgreen: Wiadomo im więcej tym przyjemniej,ale to się okaże na ile graty pozwolą rozkręcić silnik.Myślę że ekipa milujaca się w 2.7bit powinna się mocno trzymać razem i rosnąć w siłę,a nie się disowac i drwic wzajemnie kto lepszy