S4 B5 2.7 sedan by [DOBRZAŃSKI]

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Jigsaw
Kontakt:

Post autor: Jigsaw »

W grube moce na tym 98 celujesz ;-)

Niech się wypowie ktoś ogarnięty - Aw i inni ;-)
...Każda godzina nocy to godzina szczytu...
Awatar użytkownika
vwmariusz

Post autor: vwmariusz »

ogarniety, to to robi człowiek :D
??
Awatar użytkownika
SID
Tytuł użytkownika: 4 x Turbo

Post autor: SID »

Jak osiągniesz 600ps na 98 to zawstydzisz moich stroicieli
A jeśli tak będzie to znaczy że u u mnie można więcej PS
Trzymam kciuki
Obrazek
Awatar użytkownika
Papol

Post autor: Papol »

Gto ... wystarczy chyba SID... ja juz wiem ze u mnie jest duzo .. bo bylo porownywane do 500 km i to samo ...
Awatar użytkownika
MaDmAx

Post autor: MaDmAx »

z większą ilością oktanów wyprzedzisz bardziej zapłon bez stuków, Papol kiedy jedziesz na hamownie ?
Awatar użytkownika
Jachyr

Post autor: Jachyr »

Jeszcze jest kwesita czy az tak bardzo zalezy ci nakreskach czy chcesz miec po porstu rowniez dobrze zapierdalajacy sprzet i bez obaw ze pojedziesz gdzies w Pl i na jakiejs stacji nie bedzie 100... I wtedy kombinacje sie zaczynaja.. Ale to jak kto woli ja bede niebawem ponownie stroil i robie to na 98 na kreskach mi nie zalezy tak jak na tym o czym napisalem. A przy mocy ok 600+ nie odczujesz roznicy 10-20 km.. Takie moje zdanie
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Awatar użytkownika
MaDmAx

stroić na V-Power Racing i po temacie
Awatar użytkownika
Papol

MaDmAx pisze:z większą ilością oktanów wyprzedzisz bardziej zapłon bez stuków, Papol kiedy jedziesz na hamownie ?
Czerwiec
aw69

Post autor: aw69 »

Tylko 650 na PB98 ? Tyle to ja robie na 95 ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
vwmariusz

Jachyr pisze:Jeszcze jest kwesita czy az tak bardzo zalezy ci nakreskach czy chcesz miec po porstu rowniez dobrze zapierdalajacy sprzet i bez obaw ze pojedziesz gdzies w Pl i na jakiejs stacji nie bedzie 100... I wtedy kombinacje sie zaczynaja.. Ale to jak kto woli ja bede niebawem ponownie stroil i robie to na 98 na kreskach mi nie zalezy tak jak na tym o czym napisalem. A przy mocy ok 600+ nie odczujesz roznicy 10-20 km.. Takie moje zdanie

Jachyr zadne kombinacje sie nie zaczynają .... jak zaleje 98 jak nie bedzie miał 100 okt to tez sie nic nie stanie jak bedzie jechał z głową.... ale co tam ja sie nie znam :D
??
Awatar użytkownika
MaDmAx

vwmariusz pisze:
Jachyr pisze:Jeszcze jest kwesita czy az tak bardzo zalezy ci nakreskach czy chcesz miec po porstu rowniez dobrze zapierdalajacy sprzet i bez obaw ze pojedziesz gdzies w Pl i na jakiejs stacji nie bedzie 100... I wtedy kombinacje sie zaczynaja.. Ale to jak kto woli ja bede niebawem ponownie stroil i robie to na 98 na kreskach mi nie zalezy tak jak na tym o czym napisalem. A przy mocy ok 600+ nie odczujesz roznicy 10-20 km.. Takie moje zdanie

Jachyr zadne kombinacje sie nie zaczynają .... jak zaleje 98 jak nie bedzie miał 100 okt to tez sie nic nie stanie jak bedzie jechał z głową.... ale co tam ja sie nie znam :D
pewnie że się nic nie stanie jak nie będzie pizdował
Awatar użytkownika
vwmariusz

MaDmAx no i o tym mowie :)
??
DobrzanskiS4B5

Post autor: DobrzanskiS4B5 »

Nie ma co lamentowac Panowie,co by nie wyszło będzie dobrze w dla większości starym audi:mrgreen: Wiadomo im więcej tym przyjemniej,ale to się okaże na ile graty pozwolą rozkręcić silnik.Myślę że ekipa milujaca się w 2.7bit powinna się mocno trzymać razem i rosnąć w siłę,a nie nabijać,drwic wzajemnie kto lepszy

Tyle w temacie
Ostatnio zmieniony 2016-05-15, 12:43 przez DobrzanskiS4B5, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
MaDmAx

Dobrzanskis4b6 pisze:Nie ma co lamentowac Panowie,co by nie wyszło będzie dobrze w dla większości starym audi:mrgreen: Wiadomo im więcej tym przyjemniej,ale to się okaże na ile graty pozwolą rozkręcić silnik.Myślę że ekipa milujaca się w 2.7bit powinna się mocno trzymać razem i rosnąć w siłę,a nie się disowac i drwic wzajemnie kto lepszy

Tyle w temacie
święta racja, Bartek jak poskladasz sprzęta to sie zrobi spota tak jak ostatnio z emayem we Wrocławiu, tym razem przyjadę swoją eską w nowym ciekawym setupie :-P
a w przyszłym roku pojedziemy mocną ekipą na http://woertherseetreffen.at/termin-201 ... -mai-2017/
Ostatnio zmieniony 2016-05-14, 22:42 przez MaDmAx, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Papol

Dobrzanskis4b6 pisze:Nie ma co lamentowac Panowie,co by nie wyszło będzie dobrze w dla większości starym audi:mrgreen: Wiadomo im więcej tym przyjemniej,ale to się okaże na ile graty pozwolą rozkręcić silnik.Myślę że ekipa milujaca się w 2.7bit powinna się mocno trzymać razem i rosnąć w siłę,a nie się disowac i drwic wzajemnie kto lepszy

Tyle w temacie
+1
Zablokowany