S4 B5 Szwajcar w stanie igła FULL

Moderatorzy: buba, Mod-Team

bartek75

Post autor: bartek75 »

tam kij z tą nysą. jest koza fchuj ale jest plan już na to auto. nieważne. wg mnie zestrojenie kolorów wyjdzie podobnie u Ciebie więc moim zdaniem ten kolor zagra idealnie bez żadnego made in bazar
Awatar użytkownika
Rydel

Post autor: Rydel »

jak się wezmę za lakier to porobię kilka takich rzeczy pobocznych jak właśnie zaciski, dekielki i spoiler od M3. Zdejmę też wszystkie emblematy i naklejki z klapy bagażnika. Będzie dobrze wyglądać.
Andrzej
bartek75

moim skromnym zdaniem zostawiłbym stock look bez żadnych dodatków "nie ałdi". klasyczny styl z emblematami itp. tak jak hebel porsche nawiązuje do rs dwójki a w bepiątkach powinien siąść hebel z młodszego brata rs besiedem bo tu już costcast wkładał łapy..ale każdy robi auto dla siebie więc nie jest to kwestia bezdyskusyjna ;-)
Awatar użytkownika
siwydh

Post autor: siwydh »

blacha i zobaczysz auto bedzie cieszyło bardziej :) felgi ciekawsze od oz i nawet bbs ch ktore juz mi sie znudzily :D
herman30

Post autor: herman30 »

Rydel pisze:Herman - nie wystają ci za nadkole?
Obrazek

Obrazek

slabe fotki ale tak to wyglada z dystansem 15mm..
Awatar użytkownika
Rydel

http://www.audizine.com/forum/showthrea ... ip-Spoiler gustowny jest, ale wygląd serii to jest to
Andrzej
bartek75

Dla mnie ten plasticzek pasuje do S jak kurwie aureola
audi4fun

Post autor: audi4fun »

Trochę oczojebny ten kolor felg, ale dobrze siadły :-)
Awatar użytkownika
Rydel

Panowie ktoś miał doświadczenie z reklamacją gwintu AP? Sam już zdjąłem i wysłałem tył, ale chętnie usłyszę, czy ktoś już przez to przechodził
Andrzej
luk448

Post autor: luk448 »

Rydel, nwm czy dobrze pamietam ale chyba Jachyr oddawal na gwarancje AP.Jakies tuleji z tylu chyba padly.Dopytaj Jego.
Awatar użytkownika
pawelosinski83

Post autor: pawelosinski83 »

A co się stało / jakie objawy jeśli można spytać ? :roll:
Awatar użytkownika
Rydel

dolne tuleje w tylnych amortyzatorach mają luzu sporo. Objawy to pukanie na małych nierównościach/wibracjach. Jachyr w końcu nie oddał, bo znalazł inną przyczynę tego hałasu.

[ Dodano: 2016-06-17, 11:35 ]
Po odesłaniu tylnych amortyzatorów do firmy Tomas Tuning, czekałem półtora miesiąca na to, aż dostanę je z powrotem. Nie ukrywam, że sam współpracuję z Niemcami i wiem, że niemiecka precyzja to tylko mit i dało się poznać dobre intencje po samym polskim sklepie więc nie czepiam się. Sam koniec gwarancji, a sprawę załatwili i jestem zadowolony pomimo czasu jaki spędziłem czekając.
Odesłali mi nowe amortyzatory. Od razu widać, że są inne tuleje i przede wszystkim po założeniu nareszcie nie stuka.

Po drodze pojawił się pęknięty trójnik i po wymianie samochód jeździ super. Nabrałem chęci dalej coś robić.

Przyszły też ciepłe dni i nie czuję spadku mocy. Jak samochód postoi w korku i się zagrzeje, to czuć różnicę, ale po chwili wszystko wraca do normy. Jeździłem ostatnio S4 bez coolerów, po sofcie i czuć różnicę na korzyść mojej.
Andrzej
Jacekv5

Post autor: Jacekv5 »

ładnie wygląda na żywo te felgi dają uroku ładnie, dziś stałeś na drewnoskiej włukniarzy ja szedłem chodnikiem w niebiesko białej koszuli i tak na Twoją eskę patrzyłęm. AAA i ładnie to mruczy myślałem ze coś przyciśniesz deczko :) hehe ale spokojnie było
Awatar użytkownika
Rydel

dziękuję za dobre słowo.

A ja jakoś nie mogę się przekonać do tych felg i myślę czy ich nie zmienić. Żałuję, że nie wziąłem srebrnych.
Andrzej
Jacekv5

Post autor: Jacekv5 »

Koła na prawdę są ok jak dla mnie. Nie rzuca się za bardzo w oczy
ODPOWIEDZ