Zwrotnice trzeba zmienić na S4nitro20 pisze:Panowie, sprzedaję hamulce z s4 b5 przód, napisał do mnie kolega z forum następującą wiadomość:
Witam cześć.
Mam przedni zawias ori a4 b5 1.8t.
Podejdą hamulce p&p? Czy coś muszę zmieniać?
No i prośba wie ktoś ? :)
Zaciski hamulcowe : Duże, Większe i Największe
-
Cześć Panowie,
otóż pacjent audi a6 c5 2.7TT w automacie, z żeliwną zwrotnicą 99rok, potrzebuje większych mocniejszych hamulcy. Z tego co udało mi się do tej pory dowiedzieć to audi q7, toareg (zr18), 6cio tłok moga być dawcami. Czy pod oryginalną felgę 17 cali, wejdą te zaciski(zr18). Jeżeli tak to czy od każdy 6 cio tłok z audi q7 bądź tuarega podejdzie? P&P ? Czy coś docinamy, nawiercamy? Jaką do tego kupić tarczę i co z tyłem zrobić zostawić seryjny?
Pozdrawiam
Wesołych Świąt Wielkanocnych - POZDRO!
Przemek
otóż pacjent audi a6 c5 2.7TT w automacie, z żeliwną zwrotnicą 99rok, potrzebuje większych mocniejszych hamulcy. Z tego co udało mi się do tej pory dowiedzieć to audi q7, toareg (zr18), 6cio tłok moga być dawcami. Czy pod oryginalną felgę 17 cali, wejdą te zaciski(zr18). Jeżeli tak to czy od każdy 6 cio tłok z audi q7 bądź tuarega podejdzie? P&P ? Czy coś docinamy, nawiercamy? Jaką do tego kupić tarczę i co z tyłem zrobić zostawić seryjny?
Pozdrawiam
Wesołych Świąt Wielkanocnych - POZDRO!
Przemek
- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
w A6 C5 nie wejdąMania pisze:Wejdąkwiatu88 pisze:Czy pod oryginalną felgę 17 cali, wejdą te zaciski(zr18).
w S6 All kiedy mamy piastę szerszą o 6mm, do tego tarczę głębszą i odsuwa nam zacisk do tyłu od felgi a do tego felga ma 8 lub 8,5" i jeszcze ich ramiona są dalej odsunięte to ZR18 może wejść
-
a co z tym tematem?? viewtopic.php?t=150
-
Panowie jakie hamulce do a4b5 quattro pezedlift, zawieszenie od s4, zwrotnice seria. Moc 400hp.
Felgi 17" 5-ramienne audi (sry nie pamiętam nazwy). + dystanse ok.15mm na stronę.
Myślę o 17zl/zr ( co dokładnie znaczą te skróty?) ew jakąś alternatywa mile widziana. Byle weszła pod felge 17".
I co na tył?
Felgi 17" 5-ramienne audi (sry nie pamiętam nazwy). + dystanse ok.15mm na stronę.
Myślę o 17zl/zr ( co dokładnie znaczą te skróty?) ew jakąś alternatywa mile widziana. Byle weszła pod felge 17".
I co na tył?