Problem z wycieraczkami
Sprawdz dobrze czy wszystkie sruby odkreciles. Jedna jest z tyłu i ramiona jak i silnik bez problemu powinny wyjsc.RRyb pisze:Próbowałem wyciągnąć silniczek od wycieraczek ale nie nada. Nie mogłem wgl go wyciągnąć. w żadną strone nie szło. Czy do tego muszę odpiąć kompa?
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...

Odgrzeje kotleta w kwestii wycieraczek.
Problem jest następujący: podczas mocno deszczowych dni (może kwestia wilgoci) kliknę, żeby wycieraczki przejechały przez szybę raz a one robią psikusa i potrafią 3/4 i więcej razy przejechać przez szybę. Czasami nie chcą się wcale wyłączyć...o co może ku*** chodzić 

Problem jest następujący: podczas mocno deszczowych dni (może kwestia wilgoci) kliknę, żeby wycieraczki przejechały przez szybę raz a one robią psikusa i potrafią 3/4 i więcej razy przejechać przez szybę. Czasami nie chcą się wcale wyłączyć...o co może ku*** chodzić

Sprawdzanie szczelności układu podciśnienia (PW)

- pawelosinski83
RRyb pisze:Odgrzeje kotleta w kwestii wycieraczek.

O to ciekawostka miałem tak samo nie szukaj przyczyn wymień przekaznik taki duży od wycieraczek
i bedzie ok
 o taki h...j
 o taki h...jhttp://imgur.com/ILi6H6O