S4 B5 Atomowy Ciągnik
no i na 1 i 2 rwie a na 3 przestaje
film jest akurat z piekielnego lata gdzie bylo z 30 stopni
dogrzalem te r1 i jakos na 2 dalo sie tak przyspeiszyc bez zrywania trakcji, zreszta po co ma rwac skoro to tylko straty nie mam nic lepszego z filmow poza tym co to za atrakcja ruszyc z 4000 zmielic jedynke potem dwojke i na 3 dopiero przyspieszyc 
tu wlasnie podoba mi sie audi, jebnie sie i ciagnie az glowe odrywa
bedzie sezon to porownam wozy
wczoraj troche poganialem audi i jest fajnieee! :) podoba mi sie elastycznosc i to jak przyspiesza na 6 biegu, nigdy nie mialem takiej mozliwosci
)) podlaczylem juz wczsniej kompa i byly te bledy teraz znow sprawdzilem i dalej sa:
17863 czujnik temperatury spalin nr 1 nieodpowiedni sygnal -mam rozumiec ze to sonda egt, 1 jest od strony pasazera ? to blad sondy czy tej plytki elektronicznej (wieczorem postaram sie doczytac)
no i drugi 17 977 wylacznik tempomatu nieodpowiedni sygnal tutaj nie wiem ocb skoro tempomat dziala

tu wlasnie podoba mi sie audi, jebnie sie i ciagnie az glowe odrywa

bedzie sezon to porownam wozy
wczoraj troche poganialem audi i jest fajnieee! :) podoba mi sie elastycznosc i to jak przyspiesza na 6 biegu, nigdy nie mialem takiej mozliwosci

17863 czujnik temperatury spalin nr 1 nieodpowiedni sygnal -mam rozumiec ze to sonda egt, 1 jest od strony pasazera ? to blad sondy czy tej plytki elektronicznej (wieczorem postaram sie doczytac)
no i drugi 17 977 wylacznik tempomatu nieodpowiedni sygnal tutaj nie wiem ocb skoro tempomat dziala
tu moze byc problem wlasnie, tak zaczalem dumac nad tym programem, bo jest jakis na pewno skoro jest 0.9 na gajgerze, a jest AG na krokowym wiec jakas tam dokladnosc ma wieksza niz te zwykle, na wykresie jest napisane compsport vs seria wiec moze to nawet program z dobrej firmy. musialbym sie przeleciec do lublina albo naleczowa na hamownie 4x4 z pomiarem afr'u zeby cokolwiek stwierdzic, gyby byl wylaczony to nie ma sensu kupowac :|
no moja jak wracali z danzig to niby po autostradzie wyszlo na baku gdizes 400km do rezerwy (ktora mysle ma max 10l) wiec 50l na 400 km to nie jest chyba tak zle
no moja jak wracali z danzig to niby po autostradzie wyszlo na baku gdizes 400km do rezerwy (ktora mysle ma max 10l) wiec 50l na 400 km to nie jest chyba tak zle
po programie powinna wiecej pompowac chyba, popularne jest 1,1bara trzymajace, nie w peaku. Zmien plytke i zobacz jak sie zachowa. To nie taki duzy wydatek. A najlepiej zrob gdzies program od nowa lub wgraj serie zebys wiedział co masz. Te egt chronia auto przed stopieniem silnika, wiec jak sa wylaczone to nie jest fajnie