S4 B5 Atomowy Ciągnik
Też się zastanawiam co zrobić z klapą bagażnika. Moja na dniach idzie do malowania i nie wiem czy zostawić czystą, sam znaczek Audi czy może pełne oznaczenie S4. Korci mnie nawet trochę, żeby dać 1.9 TDi
Fajnie Ci wszystko wyszło, można teraz się cieszyć z jazdy i zbierać kasę na podniesienie mocy
Ja za swoje S4 nie mam czasu się zabrać i od kupna praktycznie cały czas stoi tylko w garażu

Fajnie Ci wszystko wyszło, można teraz się cieszyć z jazdy i zbierać kasę na podniesienie mocy

Ja za swoje S4 nie mam czasu się zabrać i od kupna praktycznie cały czas stoi tylko w garażu

-
- Kontakt:
dlatego ja kupilem woz, a starego w ogole nie oglaszalem dopoki tej nie zrobilem
) teraz moge juz wystawic turbobete na sprzedaz, choc tak trudno mi sie z nia rozstac:(
wyciecie na hak to dokladnie 5.5cm na 31cm
)
dzieki za komentarze, mocy o ile jest te 320 to mi wystarczy na daily, od wsciekania sie mam crx turbo
))

wyciecie na hak to dokladnie 5.5cm na 31cm

dzieki za komentarze, mocy o ile jest te 320 to mi wystarczy na daily, od wsciekania sie mam crx turbo

Będę chciał sprzedać ale za 3 lata najwcześniejniewiadomskiare pisze:celi, to może chcesz ją sprzedać :D ?

Moje S4 służy tylko do zabawy na co dzień jeżdżę Mietkiem, dziś w końcu trochę powalczyłem z nadkolami, ale dalej ocierają

Brakujące elementy o których piszesz pasują od zwykłej A4, jedź na jakiś szrot w okolicy to pewnie coś dopasujesz w dobrym stanie.
nie no jeszcze nic nie sprawdzalem :D crx zimuje od kilku lat, dopiero na sezon wyjezdza, ale raczej S nie ma szans z rolki :))) ze startu na pewno pogoni bo teraz mam zdecydowanie zaduzo kapucynow i mimo r1r i szpery do setki mam prawie tyle co seria
https://www.youtube.com/watch?v=3lRx5fZPzp0
powyzej 200 jezdzi sie tym srednio bo zaczyna startowac, ale szafe zamyka

https://www.youtube.com/watch?v=3lRx5fZPzp0
powyzej 200 jezdzi sie tym srednio bo zaczyna startowac, ale szafe zamyka