Robota Michała jest naprawdę profi a co do cen zawsze można negocjować, przynajmniej kiedyś tak było.
No nie byłbym taki pewny ze nie trzymaja!Telo pisze:jestem też pewien że auto po programie też nie trzyma narzuconej normy Euro
Kod: Zaznacz cały
Na czym polegała ta porażka?
LCQ pisze:do takiego auta ze wszystkich rzeźbiarzy to widziałbym tylko MG, ale za rozsądną kasę. Ale jakbym wydał na auto 400 tys zł, to nie chciałbym wydechu za 8-10 patyków, kupiłbym właśnie coś mega markowego, dlaczego? dlatego że kupując auto za 40 tys zł, żeby zrobić dobry wydech w MG trzeba dać 5 tys zł, czyli 1/8 samochodu, żeby to był bdb markowy ok 1/5 samochodu, teraz weźmy przynajmniej tą 1/8 z auta za 400 tys zł, czyli 50 tys... nie marudź kupuj coś z tych, będziesz zadowolony
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... 3630&rt=nc
wejdź na forum streetracing, napisz do usera szeli, może ma jakiś pomysł by w miare tanio sprowadzić taki wydech do PL, gość jest konkretny. Porównaj ceny z tym co w PL, i np: ebay.de
osobiście mi byłoby trochę wstyd wsadzić do tak drogiego wozu coś lipnego, albo górna półka albo seria, ale to jestem ja
thx za odpowiedźaw69 pisze:za głośno, łeb urywa. Miałem wcześniej mangaflow i też łeb urywało. Zamówiłem u Michała koncowe i środkowy, nic nie pomogło, rezonuje i dalej łeb rozpierdala.Kod: Zaznacz cały
Na czym polegała ta porażka?
to jest nowe auto z nalotem 10 kkm. dla mnie wystarczająco wartość mojego samochodu podnoszą już koła, gdzie nawet Akpvc to przy tym cenzuraLCQ pisze:Zależy od samego stanu auta, jeżeli jest mega zadbane to dołożenie wydechu za 20-30 tys nie będzie robiło wielkiej różnicy na kupującym, tym bardziej że klient wie co kupuje.....w tym wypadku auto sportowe, plus taki rasowy wydech może zrobić dobre wrażenie że sie nie oszczędza, jeżeli auta rzeźba to rzeczywiście nie ma co dokładać, ważne by sprzedać. Sam sobie musisz odpowiedzieć co chcesz.
P.S. zawsze możesz włożyć serie, a firmówkę na ebay