mg motorsport wydechy siemianowice śl
mg motorsport wydechy siemianowice śl
czy ktoś miał styczność z produktami/ podejściem/ cenami itp?
Dwukrotnie robiłem cat-back w MG motorsport i za każdym razem na hamowni przyrost 5-8%.
S4 B6 zrobili zajebistą robotę i naprawili co zepsuł poprzedni właściciel tanim tuningiem w stylu strumienic itd.
Dużo chętnych, w kolejce stoi się ok. 2 miesięcy.
Ostatnio otworzyli nowy zakład z większą ilością stanowisk.
Niestety drogo ...
S4 B6 zrobili zajebistą robotę i naprawili co zepsuł poprzedni właściciel tanim tuningiem w stylu strumienic itd.
Niestety drogo ...
Kto kogo pierwszy wykończy ... S-tronic mnie, czy ja S-tronic
Wszyscy piszą ceny, ceny... Nie oszukujmy sie jezeli coś ma być zrobione dobrze a wiekszosc pisze ze tak jest to chyba ceny sa adekwatne to jakosci?! Patrzac na markowe produkty ceny sa podobne a o gornej polce nie wspomne bo trzeba liczyc razy 2..
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Jakość jest ok, starają się mieli kilka wtop ale kto nie? wiedza spora chodź było kilka przypadków spadków mocy, tutaj nie do końca było wszystko jasne. Michał ma wiedzę i zawsze zaszpanuje Ci tak że robi to wrażenie. Ceny np do S4 b5 to w 2011 za cały wydech ok 3400 teraz chyba 5000, 2009 ok 2700zł... sorry ale spawy i materiały takie jak były, zresztą znam głównego dostawcę materiałów od którego bierze, znam ceny ... oczywiście każdy chce zarabiać, ale są granice, to nie wydechy robione np przez AMG, czy innych tunerów, chodz ci mają też takie wtopy że głowa boli. Do GTRa robił chyba z tego co pamiętam, ale przed zakupem rozeznaj rynek są zajebiste wydechy znanych i mniej znanych a świetnych brandów. Pierwsze obsłuchaj na YouTube rożne marki by wiedzieć czego chcesz, jak nie znajdziesz czegoś ciekawego, pogadaj z Michłem czy będzie w stanie zrobić taki dźwiękowo wydech jaki chcesz. A wydechy do GTRa są takie że dźwiękiem jaja urywają🍒 :)bartek75 pisze:LCQ chodzi o jakość wykonania. Na "nie" w tym momencie żadna reakcja na zapytanie ofertowe. Sami zarobieńcyLCQ pisze:Bartek co chcesz wiedzieć?, od 11 lat znam tą firmę, z góry napiszę szkoda że tak ceny poszły do góry :/jak to w pl. Jakie ceny chodzą jeśli tu wszyscy piszą że drogo?...
Yahyr, nie zawsze dwa razy większa przykład catback mg do mercedesa ok 3500, AMG nowy od Aso po zniżce 4800...
LCQ dzięki za odpowiedź. Sound na YT zawsze w jakiś tam sposób przekłamuje, niektóre układy spod ich ręki brzmią soczyście a niektóre nie.... Ale powtórzę to nie wyznacznik produktu.
Co do cen to i tak porównując do brandów jak HKS czy Akropowic cca 30 tysi zł to i tak luzik. BTW są jacyś inni kolesie w PL TYLKO od wydechów? Zależy mi na tym żeby wiedzieli co mówią a co za tym idzie wiedzieli co robią 😀
[ Dodano: 2016-01-05, 01:03 ]
[ Dodano: 2016-01-05, 01:05 ]
[ Dodano: 2016-01-05, 01:07 ]
[ Dodano: 2016-01-05, 01:17 ]
Co do cen to i tak porównując do brandów jak HKS czy Akropowic cca 30 tysi zł to i tak luzik. BTW są jacyś inni kolesie w PL TYLKO od wydechów? Zależy mi na tym żeby wiedzieli co mówią a co za tym idzie wiedzieli co robią 😀
[ Dodano: 2016-01-05, 01:03 ]
Niby pospawać kilka rur i kształtek 😀. Zobaczymy czy MG odpowie mi, ewentualnie zrobię jeszcze przymiarkę telefoniczną bo nie ukrywam że ich stuff wygląda dobrze. Ma być dźwięk, + na moc no i jakość bo auto bardziej do kościoła w niedzielę niż do upalanki. Nie wiem czy należy robić korektę po zmianie wydechu...Papol pisze:U mnie bedzie caly 3 " i cena podobna jak w MG... z tym ze robi sie to na lata i tylko raz wiec... Bartek mi spawa DIGITUN ... jak cos pisz do niego ..
No właśnie... Pojebane ceny do japonii SzyprykSzupryk pisze:Ja ostatnio zakochałem się w dźwięku ArmyTrix - masz pilota i możesz regulować jak głośny ma być (aktywne klapy w wydechu).
Do GTR od kolegi słyszałem, że top to Akrapovic, ale cena zabija

Jestem za!Jachyr pisze:Wszyscy piszą ceny, ceny... Nie oszukujmy sie jezeli coś ma być zrobione dobrze a wiekszosc pisze ze tak jest to chyba ceny sa adekwatne to jakosci?! Patrzac na markowe produkty ceny sa podobne a o gornej polce nie wspomne bo trzeba liczyc razy 2..
[ Dodano: 2016-01-05, 01:07 ]
RSK thx za infoRSK pisze:Dwukrotnie robiłem cat-back w MG motorsport i za każdym razem na hamowni przyrost 5-8%.
Niestety drogo ...
[ Dodano: 2016-01-05, 01:17 ]
Na czym polegała ta porażka?aw69 pisze:brałem od nich tłumiki kilkukrotnie. Do bmw 650 spoko. Do Passata R36 porażka.