napisze jeszcze raz dla jasnosci :) auto jest na zloty a jak widze przejazd to hamuje i jade po nim jak dziadek bo nie chce walnac miska ani rozwalic FMIC nawet autem na codzien gdzie nie ma gleby zwalniam bo szkoda
dla mnie gleba też nie ma sensu. Ma być tak, żeby nie tarło o nadkola i żeby nie rozjebało samochodu na koleinach, a wszystko niżej to przerost formy nad treścią. Szkoda fajnych samochodów, które tylko stoją i wyglądają, ale prawda - każdy ma prawo jeździć jak chce i niektórym nie zależy na upalaniu.
zima idzie - jak komuś przypierdoli kawałek odmarzniętego asfaltu w miskę to albo będzie jeżdżone dupowozem albo pójdzie samochód w górę.
Tak czy siak - spoko projekt, jestem pod wrażeniem ilości pracy i dedykacji. pozdro
stachu czekam hehe :D tylko spiesz sie bo zaraz u mnie wpada nast set
[ Dodano: 2015-10-14, 00:08 ] wnętrze
[ Dodano: 2015-10-29, 00:10 ]
turbiny juz zmienione na k04 ,dzis pierwsza jazda jeszcze przed strojeniem i jest róznica opór hehe , doloty wyspawane bo nie mogłem nigdzie kupic od rs'a :)
Ech zajebista gleba , wazne ze sie auto podoba włascicielowi !
Aut tak czy siak nie jest do wyscigow, jak pisze wlasciciel prezentacja na zlotach i efekty akustyczne v6 tez dodadza troche klimatu
Pozdrowienia Napalencom
DP 2,75 cala uspawane :) moze najpiękniejsze nie sa ale za bandazem nikt nie zobaczy :) 1 strojenie 360 koni brak paliwa ( pompa ) i wydech wiec robie zeby jeszxcze w tym roku bylo 420