audi a3 8l 1.8t blow-off?
audi a3 8l 1.8t blow-off?
Witam! :) Jak w tytule, jestem dumnym posiadaczem audi a3 8l 1.8t 180km, ale od pewnego czasu chcialem urozmaicic moj samochod. Jakie opinie macie na temat blow-off'ow? Jakiej firmy polecacie, a jakiej odradzacie? :) Kwestia kupna jest juz przesadzona, chcialbym po prostu zasiegnac opinii expertow w dziedzinie tych gadzetow :P Dziekuje!
Możesz założyć Bov-a Properfekt typ II obroty nie będą falowały ale tak jak na każdym innym zaworze tego typu silnik będziesz miał przelany paliwem. Jeżeli już musisz coś takiego zakładać to załóż Forge Splittera o którym mowa wyżej. Jednak nie będzie to robiło takiego psyyyy jak na typowym zaworze atmosferycznym...
Jest ryzyko, jest zabawa...
Przepraszam, ze sie nie przywitalem. Musialem w dosc szybkim tempie napisac ten post, bo wychodzilem. Dziekuje wszystkim za rade! Jestescie naprawde pomocnym forum i szybko odpisujecie! :) Luk, nie, nie zeby bylo 'pssst', chociaz to tez dodaje jakis tam urok, a zdecydowalem sie na blow-off'a przez znajomego, przyznam, ze mam nie za ogromna wiedza na temat tych urzadzen, ale z tego co mi wiadomo to odciazaja nieco silnik :) chcialem tez dopytac sie expertow w tej dziedzinie ps. bardziej stawialbym na zawor atmosferyczny, jakies konkrety? ;)