Panowie jest problem fura mi się grzeje. Tydzień temu wymieniałem chłodnice, woda wściekła i troche sie silnik przegrzal. Teraz Wode trzyma ładnie, ale się nadal grzeje. Co to moze być? Wisko ? Termosta?
Zacznij od najprostszego. Zmień korek od zbiorniczka wyrównawczego na nowy a potem sprawdz czy pomogło. Może być termostat,czujnik temp a w najgorszym przypadku uszczelka pod głowicą.
sam go wymienialem wisko jest kaput. Nie blokuje go na goracym silniku i ten drugi mniejszy wiatraczek tez nie kreci co jest grane? jakis czujnik temperatury?
To wisko do wymiany a elektryczny do podłączenia na krótko do aku i zobaczysz czy działa. U mnie jeden elektryczny padł i wymieniałem bo klima chłodzić za bardzo nie chciała
ja tego duzego co jest zaraz na przodzie od kily nie mam do fmic siedzi i nie ma miejsca co do tego mniejszego to dziala na ostro pod akku ale skubaniec nie kreci sie gdy silnik sie nagrzeje ani nawet jak go podepne na miejsce tego od klimy, uruchamiajac klime nie wiem co tam jest grane