Spot S/Rs PL 2015...
buba ale co to za rozmowa ? gdzie jakiekolwiek sensowne argumenty ?
nie mamy po 18 lat i to nie jest club cinquecento (nikogo nie obrażając !!!!)
tam bym zrozumiał że dla kogoś 500 czy 1000 zł to dużo - normalna eksploatacja naszych samochodów corocznie to kilka tysięcy złotych (no chyba że ktoś za ostatni grosz kupił eskę i teraz jest płacz) dlatego w życiu nie spodziewał bym się ze jeden wyjazd za 500 czy 700 zł rocznie to jest jakiś problem - jak popatrzę na cenę zalania do pełna baku w S4 ( i ile tych baków roczni jest) to nie wiem o jakiś pieniądzach my tutaj mówimy.
nie mamy po 18 lat i to nie jest club cinquecento (nikogo nie obrażając !!!!)
tam bym zrozumiał że dla kogoś 500 czy 1000 zł to dużo - normalna eksploatacja naszych samochodów corocznie to kilka tysięcy złotych (no chyba że ktoś za ostatni grosz kupił eskę i teraz jest płacz) dlatego w życiu nie spodziewał bym się ze jeden wyjazd za 500 czy 700 zł rocznie to jest jakiś problem - jak popatrzę na cenę zalania do pełna baku w S4 ( i ile tych baków roczni jest) to nie wiem o jakiś pieniądzach my tutaj mówimy.
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
Spot jest jeden w roku, rajdy sa wiele razy w roku i powiem Ci Piotrek ze w hu"':: drogo Cie to wyszlo bo ja mam rajdy pod nosem i mnie moga kosztowac zerowe bo piwo mi zostalo z poprzednich imprez gdzie chopaki nie wypili!
Z znajomym za darmo pojade 30 km.
Wiec przeplaciles sporo !
Jak chcesz porownanie.
ps: masz szczescie ze gradem, deszczem i zabami nie nakurw'&$#
Z znajomym za darmo pojade 30 km.
Wiec przeplaciles sporo !
Jak chcesz porownanie.
ps: masz szczescie ze gradem, deszczem i zabami nie nakurw'&$#
Ostatnio zmieniony 2015-07-08, 11:49 przez SID, łącznie zmieniany 2 razy.
Czytac sie nie da... napisze moze to ja... nie masz siana liczysz centy spisz w aucie i pod namiotem... ocb??? Jak by ktos mi kazal spac i srac na dworzu bo koszt to 20 zl to dal bym mu 100 i kazal spierdalac... nie po to zarabiam siano zeby opedzac sie od robakow pod namiotem... jezu nie byl 1z2 ale najwiecej ma do powiedzenia... zlot byl przekozak i wychodzi na to ze byli tam ludzie odpowiedni i moze dobrze ze nie dla wszystkich takie imprezy...
Za rok jestem caaala rodzina... ale bedzie droooogo ...
Za rok jestem caaala rodzina... ale bedzie droooogo ...

SID ale co sie mnie czepiasz przecież ja cenzura byłem wzorowo na zlocie a nie na mazurach
tylkośmy sie minęli bo widziałem jak odjeżdżasz w sobote
SID : pomylilem sie, poprawilem, ach te tel

tylkośmy sie minęli bo widziałem jak odjeżdżasz w sobote

SID : pomylilem sie, poprawilem, ach te tel
Ostatnio zmieniony 2015-07-08, 11:52 przez Arti, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ale się chłopaki spinacie
Zupełnie jakbym włożył kij do mrowiska
Dziewczyny też były na tym rajdzie. Bo akurat mamy takie kobiety co nie marudzą, że nie mają łózka i pościeli z domu
Z inną bym poprostu nie wytrzymał bo szkoda życia
A tak na marginesie.......chodziło mi o to żeby tym co się dziwią dlaczego było tylko 18-20 osób, pokazać, że było porostu dla większości nieopłacalne takie siedzenie na przysłowiowej "dupie" przez 3 dni za taką kasę
Tyle w temacie.

A tak na marginesie.......chodziło mi o to żeby tym co się dziwią dlaczego było tylko 18-20 osób, pokazać, że było porostu dla większości nieopłacalne takie siedzenie na przysłowiowej "dupie" przez 3 dni za taką kasę

Każdy był tam gdzie chciał być i spędzić czas więc po co drążyć temat. Ja nie nie byłem nigdzie i nie narzekam 

Ostatnio zmieniony 2015-07-08, 12:58 przez Admin RS, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Teraz ja wtrącę swoje grosze.
po pierwsze nikt nie napisał, że za drogo nawet na PW
po drugie wjazd na spota był darmowy można było spać w aucie i nawet skorzystać z toalety w hotelu za darmo!!!!!
po trzecie nie obrażaj kobiet które były na spocie bo je nie znasz
po czwarte nikt nikogo do niczego nie zmusza.
po piąte każdy miał możliwość zadecydowania czy chce posiłki ze wszystkimi czy nie.
co niektórzy przyjechali tylko na jedną noc i nie chcieli obiadu czy innych rzeczy więc za nie nie płacili
po pierwsze nikt nie napisał, że za drogo nawet na PW
po drugie wjazd na spota był darmowy można było spać w aucie i nawet skorzystać z toalety w hotelu za darmo!!!!!
po trzecie nie obrażaj kobiet które były na spocie bo je nie znasz
po czwarte nikt nikogo do niczego nie zmusza.
po piąte każdy miał możliwość zadecydowania czy chce posiłki ze wszystkimi czy nie.
co niektórzy przyjechali tylko na jedną noc i nie chcieli obiadu czy innych rzeczy więc za nie nie płacili
Ja zacząłem więc i ja zakończe. Dyskusje na temat organizacji następnego spota będą w nowym temacie i tam będzie można sie wypowiadać odnośnie ceny PRZED. Były już dwa. Wnioski mają ci co byli i ci co nie byli z jakichś powodów i tam będzie miejsce na omówienie następnego żeby każdy był zadowolony. Rozmawiajmy o tym co było albo będą kropki bo teraz to i tak już nic się nie zmieni.
-
A czy ja kogoś obrażam? Komuś nawrzucałem? Pocisnąłem komuś? Odpowiednio nazwałem kogoś ?? Chyba nie.....więc tekst w stylu "nie obrażaj kobiet, które były...." zachowaj dla siebie.
Ciśniesz widze jeden z drugim masakrycznie. Spinacie się, że awaria.
Była Was pewnie w większości grupa ludzi, którzy pewnie znają się od dłuższego czasu i pewnie od niejednego spotu, a jak wypowie się ktoś zupełnie nowy to zaraz ma jechane, że go nie stać albo coś. Z takim podejściem do innych to powodzenia w życiu.
Ciśniesz widze jeden z drugim masakrycznie. Spinacie się, że awaria.
Była Was pewnie w większości grupa ludzi, którzy pewnie znają się od dłuższego czasu i pewnie od niejednego spotu, a jak wypowie się ktoś zupełnie nowy to zaraz ma jechane, że go nie stać albo coś. Z takim podejściem do innych to powodzenia w życiu.