Spot S/Rs PL 2015...

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Grondzi

Post autor: Grondzi »

Właśnie i my dotarlismy do domu,powrot na mega chillout,czyli wolno i bezpiecznie :mrgreen: dzieki wszystkim za świetnie spedzony czas,dobry relax i konkretny melanż :mrgreen: nie mozna zapomniec o organizatorach gdyby nie oni to nic by nie bylo... dzieki chlopaki
wojteQ

Post autor: wojteQ »

Wielkie dzieki za świetnie spędzony czas w Waszym towarzystwie. Ekipa z W-cha zachwycona:) za rok chętnie sie piszemy.
Pozdrowienia
...V8
RSK

Post autor: RSK »

Było tak jak trzeba ... czyli do odcinki :lol:
może eSa nie złapała odcinki ... za to z pewnością właściciel miał dobrą odcinkę :-P
Kto kogo pierwszy wykończy ... S-tronic mnie, czy ja S-tronic
Awatar użytkownika
IreK_PV808

Post autor: IreK_PV808 »

Również chciałbym podziękować wszystkim za fantastyczną atmosferę , mogą się od nas uczyć ;-)

[quote="Grondzi" ... powrot na mega chillout,czyli wolno i bezpiecznie...[/quote]
U mnie tak kolorowo nie było ledwo Was opuściłem ~ 30km to już by Esa się zozbiła. ( debil jednak stwierdził ,że zdąży przejechać z podporządkowanej) :-| było długo do spodu , gdyby nie obecne heble to bym w niego przyjeb**ał w 100%'tach
Awatar użytkownika
SID
Tytuł użytkownika: 4 x Turbo

Post autor: SID »

Podziękowania za organizację #gowor86 i #bartek75, bez Was nie bylibyśmy razem tam Wszyscy !
Podziękowania dla całej przybyłej ekipy z każdego końca polski ! Przemyśl, Wałbrzych, Bytów ...
Nawet Bracus'a udało się namówić i był razem z nami :-)

Szkoda że reszty ludzi zabrakło którzy deklarowali się że będą teraz, deklarowali się rok temu że będą teraz i deklarowali się że będą rok temu i obecnie !

Wspólna pasja, zabawa i miło spędzony czas.

Przykro mi też że nie mogłem być do końca, nie takie były plany, czekałem na to cały rok - ale sprawy rodzinne były górą.

ps : i aby nie było, RS4 nie jezdzę powyżej +200 km/h kiedy mam prawie 2 metrową antenę CB z magnesem na dachu,
tak aby klient Audi S6 C5 4,2 340ps Lublin nie pomyślał że nie dałem rady na ekspresówce he he
szkoda mi wybitej szyby w aucie ...
Ostatnio zmieniony 2015-07-05, 23:09 przez SID, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Admin RS

Post autor: Admin RS »

Widzę że spocik się udał pogoda wam dopisała marze żeby kiedyś móc być :-| . SID mam nadzieje ze chociaż kilka fotek dostane to dodałbym na fanpage ;-)
Awatar użytkownika
RoberToo

Post autor: RoberToo »

Ja żałuję, że nie mogłem być na weekend, ale fajnie było i na jeden dzień. Czekam na fotorelację :-)
Awatar użytkownika
Jachyr

Post autor: Jachyr »

SID pisze:Podziękowania za organizację #gowor86 i #bartek75, bez Was nie bylibyśmy razem tam Wszyscy !
Podziękowania dla całej przybyłej ekipy z każdego końca polski ! Przemyśl, Wałbrzych, Bytów ...
Nawet Bracus'a udało się namówić i był razem z nami :-)

Szkoda że reszty ludzi zabrakło którzy deklarowali się że będą teraz, deklarowali się rok temu że będą teraz i deklarowali się że będą rok temu i obecnie !

Wspólna pasja, zabawa i miło było
My wlasnie równiez dotarlismy... 2 korki i troche ruchu ale sie udało. Dokładnie również dzieki wielkie po raz drugi za spotkanie! :-) i oby ten rok zlecial jak najszybciej do kolejnego spota :-)
Teraz najmniej miesiac abstynencji i wracamy do zywych.. ;-)
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Awatar użytkownika
buba

Post autor: buba »

Póki temat gorący to powiem że część ludzi odstrasza cena takiego wypadu - myślę że warto pomyśleć w przyszłym roku o tańszej alternatywie. To do przemyślenia.

Czy ktoś mi powie co było w pudłach oprócz tortu ?
Surveyor

Post autor: Surveyor »

Sorry ale za 450zł/1os. masz praktycznie full wypas. Możesz nie brać pakietu z żarciem, możesz wziąć z kimś na spółkę pokój 2 lub 3-osobowy i będzie zawsze taniej. Nasi koledzy-organizatorzy postarali się na maxa. To jest ośrodek o standardzie hotelu, nie hostelu. Ja jestem naprawdę wdzięczny za zorganizowanie tego w tak dobrym standardzie. Raz w roku na te kilka dni można sobie odmówić innych przyjemności, jeśli brakuje kasy. Ponadto nie było widać żeby ludzie byli zniesmaczeni cenami, bo zamiast jechać do Robala po tani alkohol, zostawiliśmy w barze pewnie ładnych kilka czy kilkanaście tysięcy PLN (uwzględniając rabat na wódkę i 50L piwa gratis) :oops:
bracus
Post autor: bracus »

sprężyny, sprzęgło, wałki (jednego nie pamiętam) w stanie wskazującym na używanie :-) i empeczy w wyglądającym na nowe pudełku ;-)
cena odstraszała ? ja bym raczej powiedział że dojazd odstrasza - a ostatnie 20 kilometrów to lepiej pchać jak jechać - oczywiście mówię o naszym dojeździe bo na pewno był osoby które miały dobry dojazd (poza końcówka bo pewnie dla każdego taka sama)
tyle tylko że to impreza stacjonarna tak że można się przemęczyć "w tą i z powrotem" a atmosfera rekompensuje wszystko :mrgreen:
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
Surveyor

Post autor: Surveyor »

Jeszcze weźmy pod uwagę chęć zorganizowania takiego Zlotu, poświęcony na to czas. Napewno można poszukać czegoś tańszego, tylko kto to zrobi, kto załatwi wszystkie formalności? Ja lubię przyjeżdżać na gotowe ;-) :mrgreen: i tu mamy opcję sprawdzoną
gowor86

Post autor: gowor86 »

buba ja wiem że można znaleźć noclegi po 35zł 50zł lub 70zł czy nawet inną niższą kwotę od osoby.
Ale w cenie niema śniadania i pokoi na pewnym standardzie.
Zmniejszając kwotę możemy zrezygnować z grilowanych kolacji na rzecz własnego jedzenia.
Nie robić żadnych smyczy czy innych upominków.

Jestem ciekaw kto z osób będących na tym spocie z noclegiem tak chce?????????

[ Dodano: 2015-07-06, 11:25 ]
Surveyor ale ty to się chyba wyspałeś ostatniej nocy na spocie :mrgreen:
RSK

Post autor: RSK »

Jakość noclegów, wyżywienie itd. było na ekstra poziomie.

Kiedyś dużo latałem po zlotach motocyklowych ale tam własne wyżywienie, nocleg w namiocie, ewentualnie w domkach z czasów PRL-u ... o jakości toalety nie będę wspominał ... ale wjazd na zlot był za 30-100 zł/osoba ...
Kto kogo pierwszy wykończy ... S-tronic mnie, czy ja S-tronic
Awatar użytkownika
Jachyr

Post autor: Jachyr »

Po za tym spot mamy raz w roku...
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Zablokowany