RS7 2015 FL 4.0 V8 TFSI Bi-Turbo Daytona Grau
- wujek 2pac
Takie małe ukryte słowo ,,kultowego"...szymeniu pisze:Słucham propozycji, osiągi minimum takie jak RS7 i wyposażenie no i cena ma być też podobnawujek 2pac pisze:Wiadomo, zajebioza... ale za te pieniadze mozna by miec prawdziwego kultowego skur....
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
No to słucham co to "kultowego" miało by byćJachyr pisze:Takie małe ukryte słowo ,,kultowego"...szymeniu pisze:Słucham propozycji, osiągi minimum takie jak RS7 i wyposażenie no i cena ma być też podobnawujek 2pac pisze:Wiadomo, zajebioza... ale za te pieniadze mozna by miec prawdziwego kultowego skur....
Ja osobiście jakbym miał już taki wybór i kase po RS7 wybrał bym 991 turbo. Jak dla mnie jedyny sensowny samochód szybki, wygodny jak na tego typu pojazd i praktycznie bezawaryjny ( chociaż przypuszczam, że do RS7 się i tak nie umywa jeżeli chodzi o komfort.) fakt jest taki, że do RS7 jeżeli chodzi o wygląd połączony z komfortem, osiągami, 4 miejscami siedzącymi i normalnym bagażnikiem jest CHOLERNIE ciężko coś innego wybrać. A tym bardziej zamianę na coś "kultowego".. chyba, że 991 turbo jest kultowym samochodem
.

szymeniu, dlatego tak jak mówię jak dla mnie nie ma konkurencji RS6/RS7 jeżeli chodzi o cenę, osiągi i wygodę. Tak czy siak wydaje mi się, że Rs7 daję mega dużo frajdy z jazdy i nie tylko po autostradzie. Niestety nie miałem okazji jechać takim samochodem natomiast co do Gtr-a miałem okazję prowadzić 850 konnego ii tak jak szymeniu twierdzi jakość wykonania poraża.. ale czego sie spodziewać to dalej japoniec :P.. ale LC ma miażdżący ;).....
S8 Plus, lepsze osiągi, pewnie lepsze wyposażenie, tylko nie wiem jak z cena ale chyba "ciut" droższe niż RS7 :) Zawsze też jest R8, szybsze, cena podobna, wyposażenie pewnie też nie najgorsze, choć w sumie to nie wiem bo tak daleko z marzeniami nie poszedłem jeszcze, ale komfort... hmmm, nie jeździłem ale raczej to słowo do R8 nie pasuje.szymeniu pisze:Słucham propozycji, osiągi minimum takie jak RS7 i wyposażenie no i cena ma być też podobnawujek 2pac pisze:Wiadomo, zajebioza... ale za te pieniadze mozna by miec prawdziwego kultowego skur....