RS7 2015 FL 4.0 V8 TFSI Bi-Turbo Daytona Grau

4.2 V8 / 4.0T

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Awatar użytkownika
wujek 2pac

Post autor: wujek 2pac »

Wiadomo, zajebioza... ale za te pieniadze mozna by miec prawdziwego kultowego skur.... :-)
Lancia Fulvia Coupe
Renault 5
Fiat 126p
FSO Polonez
Audi Cabriolet
Audi S4
Audi RS4 B5 & B7
szymeniu

Post autor: szymeniu »

wujek 2pac pisze:Wiadomo, zajebioza... ale za te pieniadze mozna by miec prawdziwego kultowego skur.... :-)
Słucham propozycji, osiągi minimum takie jak RS7 i wyposażenie no i cena ma być też podobna
Awatar użytkownika
Jachyr

Post autor: Jachyr »

szymeniu pisze:
wujek 2pac pisze:Wiadomo, zajebioza... ale za te pieniadze mozna by miec prawdziwego kultowego skur.... :-)
Słucham propozycji, osiągi minimum takie jak RS7 i wyposażenie no i cena ma być też podobna
Takie małe ukryte słowo ,,kultowego"...
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Awatar użytkownika
RoberToo

Post autor: RoberToo »

zajebiocha :mrgreen:
szymeniu

Jachyr pisze:
szymeniu pisze:
Takie małe ukryte słowo ,,kultowego"...
No to słucham co to "kultowego" miało by być
jerzyk

Post autor: jerzyk »

Ja osobiście jakbym miał już taki wybór i kase po RS7 wybrał bym 991 turbo. Jak dla mnie jedyny sensowny samochód szybki, wygodny jak na tego typu pojazd i praktycznie bezawaryjny ( chociaż przypuszczam, że do RS7 się i tak nie umywa jeżeli chodzi o komfort.) fakt jest taki, że do RS7 jeżeli chodzi o wygląd połączony z komfortem, osiągami, 4 miejscami siedzącymi i normalnym bagażnikiem jest CHOLERNIE ciężko coś innego wybrać. A tym bardziej zamianę na coś "kultowego".. chyba, że 991 turbo jest kultowym samochodem :mrgreen: .
Masta_J
Kontakt:

Post autor: Masta_J »

Może najmocniejsza Tesla :-)

Pozdrawiam,
Masta_J

`S3 8P CS Stage4
RS6 BCY
`S6 AQJ
`S6 AAN
szymeniu

Tesla to wciąż słaby zasięg i niestety brak punktów szybkiego ładowania, a normalne trwa bardzo długo

RS7 w tej konfiguracji co moja to koszt o 150k taniej niż Turbo i 250 niż TurboS
Masta_J
Kontakt:

Post autor: Masta_J »

Turbo S to już strasznie miażdży, w testach niektórym udało się zejść 0,5 sekundy poniżej zapewnień producenta od 0 do 100 km/h i osiągnęli 2,6 sekundy :shock:

Pozdrawiam,
Masta_J

`S3 8P CS Stage4
RS6 BCY
`S6 AQJ
`S6 AAN
jerzyk

Post autor: jerzyk »

szymeniu, dlatego tak jak mówię jak dla mnie nie ma konkurencji RS6/RS7 jeżeli chodzi o cenę, osiągi i wygodę. Tak czy siak wydaje mi się, że Rs7 daję mega dużo frajdy z jazdy i nie tylko po autostradzie. Niestety nie miałem okazji jechać takim samochodem natomiast co do Gtr-a miałem okazję prowadzić 850 konnego ii tak jak szymeniu twierdzi jakość wykonania poraża.. ale czego sie spodziewać to dalej japoniec :P.. ale LC ma miażdżący ;).....
Gniot91

Post autor: Gniot91 »

szymeniu pisze:
S8 Plus, lepsze osiągi, pewnie lepsze wyposażenie, tylko nie wiem jak z cena ale chyba "ciut" droższe niż RS7 :) Zawsze też jest R8, szybsze, cena podobna, wyposażenie pewnie też nie najgorsze, choć w sumie to nie wiem bo tak daleko z marzeniami nie poszedłem jeszcze, ale komfort... hmmm, nie jeździłem ale raczej to słowo do R8 nie pasuje.
ODPOWIEDZ