Spot S/Rs PL 2015...
- wujek 2pac
No wlasnie... BracusSID pisze:namawiam pewnego jednego Pana z forum aby zawitał na spota, mieszka blisko mnie,
proponuje mu użyczenie mojego zatankowanego RS4 tak abyśmy pojechali na 2 x RS4,
trzymać kciuki !
pózniej pochwalę się kto to ha ha

ps. Jacars4 poważnie, wbijaj RS2 baardzo chciałbym pooglądać dokładnie ten samochód

Lancia Fulvia Coupe
Renault 5
Fiat 126p
FSO Polonez
Audi Cabriolet
Audi S4
Audi RS4 B5 & B7
Renault 5
Fiat 126p
FSO Polonez
Audi Cabriolet
Audi S4
Audi RS4 B5 & B7
Jak tylko na sobote to i może ja zawitamJachyr pisze:Jacek kiedy planujesz jechac?? Piatek czy sobota?? Mozna razem sie wybrac zawsze razniej sie jedzie. Bede w czwartek przed spotem w Btw to podlece pogadacJacars4 pisze:Pewnie i ja przyjadę , ale nie rs4 b5 bo nie gotowa. Jak wpuścicie mnie rs6 v10 to chętnie przyjadę. Chyba że rs2 byłoby bardziej milej widziane.

- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
Tak dla informacji :
Każdy może wpaść na spot kto nie deklarował się, nie wpłacał pieniędzy itp (wpłaty są wyłącznie za nocleg i wyżywienie).
Jeśli nie możesz w piątek po południu to przyjedz chociaż na 1-2 gdz w sobotę lub w niedziele do południa.
Spot nie jest komercyjny, spotykają się tam tylko maniacy Audi S/RS + nasze auta
Każdy może wpaść na spot kto nie deklarował się, nie wpłacał pieniędzy itp (wpłaty są wyłącznie za nocleg i wyżywienie).
Jeśli nie możesz w piątek po południu to przyjedz chociaż na 1-2 gdz w sobotę lub w niedziele do południa.
Spot nie jest komercyjny, spotykają się tam tylko maniacy Audi S/RS + nasze auta
- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
załatwie Ci od wolnossaka, wywalisz turbo i na 180ps przyjedziesz, nikt nie zobaczy że brakuje Ci turboPapol pisze:Sid ... jak nie bedzie mnie to tylko przez to ze wagnerow nie zalatwiles na czas....![]()
Ostatnio zmieniony 2015-06-17, 22:39 przez SID, łącznie zmieniany 1 raz.
Nasze core juz dotarly... mam foto... wagnery musza byc bo caly plan w leb wezmie....Jacars4 pisze:Ja przyjadę tylko w sobotę. Myślę tak około 11tej będę. Przyjadę rs2 bo stoi nie ruszany z pół roku i trzeba troche rozruszać i akumolatorek naładować. Będę tylko na kilka godzin . SID zabierz core do turbo rs4 które zamawiałem . Wagnery też zamawiaj. Jak zdążysz do zlotu to super.
- wujek 2pac