Czesc. Mam pytanie. Wiecie gdzie moge dostac oryginalne nowe downpipes takie jak byly montowane fabrycznie w s4 b5? I jaki koszt tego. Interesuja mnie tylko orginal. Dzieki za info
Proszę bardzo, lewa strona 8D0253057PX 4250 zł. , prawa strona 8D0253058RX 4272 zł. dostępne są tylko z katalizatorami ceny z serwisu :) chciałeś oryginał to proszę
Tak SID mam problem z dziurami na siatkach. Mam pytanie czy da sie je wymienic przyspawac bez odpinania downpipe od turbo czy sa moze jakies obejmy zeby je przymocowac. Moze wiecie jakiej srednicy one sa(tzn wymiary) i jakoej firmy polecacie zeby mi po pol roki sie nie rozjebubu;) dzienki chlopy
musisz ściągnąć z auta, inaczej nie obspawasz ich
dla mechanika "bułka z masłem" ale dla kiepskiego mechanika spora walka bo pół dnia będzie narzekać aby dużo potem policzyć
pierdolisz sid, jak masz oem auto, i te jebane blaszane skorodowane osłony na dp i na turbinach to zabawy jest, i chodźby cenzura wie kim nie był mechanik to troche to potrwa.
Siatki bede wycinal razem z katalizatorami i zastapie je rurka. Pytanie czy bedzie duzo glosniej? Czy odrazu wyciac srodkowy wydech przy okazji? Jakiej firmy rurki?
Ok chlopy. Wytniemy tylko siatki i katy! Mam do kupienia OEM rs4 b5 wydech (tzn srodkowy z koncowym) czy bedzie on mi pasowal pod y pipe oem s4? I czy bedzie to lepiej brzmialo od serii?