wojteQ pisze:To proste ;) w tym terminie mamy wykupiona pogodę ;)
Inne terminy na słońce były juz zajęte
Oby bylo, jak mowisz, bo kibicowanie na rajdzie podczas deszczu nie nalezy do zbyt przyjemnych
Pozdrawiam i zycze udanego spotu. Chetnie bym sie wybral......gdyby nie ten rajd
Jak to mowia sa rzeczy wazne i wazniejsze..
No nic nie poradze kolego. Jestem od pewnego czasu zapalonym kibicem rajdowym i kilka rajdow mam juz za soba. A takie wydarzenie jak LOTOS 72 Rajd Polski to juz impreza na skale europejska. Poprostu musze tam byc
wojteQ pisze:Rajdy ok;)
Pamietam jak Lechu Koraszewski na Audi S2 w "elmocie" startował
To były czasy ;)
Niestety az tak gleboko w tym temacie nie siedzialem w tamtym okresie wiec niewiele pamietam
[ Dodano: 2015-04-19, 23:27 ]
A moze zgadamy sie na pazdziernik i cala druzyna ruszymy na Rajd Dolnoslaski w Kotlinie Klodzkiej albo za rok cala ekipa tak wpasc na Mazury na 73 Rajd Polski. Taka konkretna ekipa, namioty, spiwory, zrobi sie konkretna runde po Mazurach
SID pisze:W hotelu jest TV wiec ogladniesz rajdy na TV
Haha dobreee.
Ale to jednak nie to samo
jasne że nie to samo - nogi do dupy nie włażą, żadne robactwo i inne komary nie chlają, można iść normalnego wc kiedy tylko chcesz, pizza jest w 50 minut....rzeczywiście nie to samo
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
SID pisze:W hotelu jest TV wiec ogladniesz rajdy na TV
Haha dobreee.
Ale to jednak nie to samo
jasne że nie to samo - nogi do dupy nie włażą, żadne robactwo i inne komary nie chlają, można iść normalnego wc kiedy tylko chcesz, pizza jest w 50 minut....rzeczywiście nie to samo
No coś w tym jest To czego mi brakowało rok temu to właśnie normalnego WC
Mam pytanko czy można wpaść na cały dzień w sobotę , bo niestety nie dam rady być na całym spocie. Jadę w maju na zlot Worthersee i koszta mocno mnie przerosły, ale chętnie bym podjechał i się z Wami zapoznał/spotkał.