czesc!
czesc!
Witam, przymierzam sie do audi zobaczymy czy mi sie uda
jako alternatywa imprezy ktora ma 2 moich kumpli, obecnie ujezdzam crxa oraz stara bete -oba uturbione ;P. poki co zamierzam znalezc wiecej plusow audi nad subaru 
1. sprawne audi nie bierze 0,5 litra oleju na 1000 kilometrów
2. w zimie w audi nic nie trzeszczy
3. audi dużo mniej pali
4. zawieszenie w audi jest dużo bardziej komfortowe
5. jakiekolwiek późniejsze modyfikację na 400+ KM w subaru kosztują 3x tyle co w audi
ja myślę że jeżeli to ma być samochód do wożenia tyłka + jakieś późniejsze mody to te 5 pkt. powinno Cię przekonać
jeżeli do szaleństw i wygłupów - bierz subaru
2. w zimie w audi nic nie trzeszczy
3. audi dużo mniej pali
4. zawieszenie w audi jest dużo bardziej komfortowe
5. jakiekolwiek późniejsze modyfikację na 400+ KM w subaru kosztują 3x tyle co w audi
ja myślę że jeżeli to ma być samochód do wożenia tyłka + jakieś późniejsze mody to te 5 pkt. powinno Cię przekonać
jeżeli do szaleństw i wygłupów - bierz subaru
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
MaDmAx, o widzisz, a nie pamietam zeby stala jakas procz PRO, no byloby ciekawie, od razu zrobic przewiert i zobaczyc czy to w ogole jedzie
subaru troche mi sie juz oklepalo zwlaszcza ze w najblizszej rodzinie mam forka sTubo i wolnossaca impreze,,, wlasnie z tym audi nie mialem nigdy doczynienia totez zglebiam tematy jak moge;-)
subaru troche mi sie juz oklepalo zwlaszcza ze w najblizszej rodzinie mam forka sTubo i wolnossaca impreze,,, wlasnie z tym audi nie mialem nigdy doczynienia totez zglebiam tematy jak moge;-)
Szerze polecam tą markę :) To moje 4'te z kolei i nie zamierzam zmieniać na inną (no może poza Priusem dla kobiety żeby trochę oszczędzić na domowym budżecie na paliwo
). Po wymienionych przez Ciebie autach...widzę że lubisz typowe "sleep'ery", a audi właśnie takie jest, dając przy tym jeszcze komfort i wykończenie
Aczkolwiek jeśli lubisz się wyróżniać...wybierz inną markę, bo przeciętny obywatel nie rozpozna ani nie ma bladego pojęcia co to S/RS do póki tego nie "zechcesz" :)
Społeczność tej marki też jest duża, co daje dużą bazę wiedzy i różnych łatwo dostępnych modów.
Społeczność tej marki też jest duża, co daje dużą bazę wiedzy i różnych łatwo dostępnych modów.
Pozdrawiam.
a to mnie akurat boli bo u mnie we wsi co drugi woz to ałdi a rolnik obowiazkowo je ma, co pierwszy to wowagen takze pod tym wzgledem jest do dla mnie WIELKI -, pozyjemy zobaczymy, wstepnie nawet kolega juz mi zaproponowal oblukanie wozu i przejazdzke takze w tym tygodniu bede mogl albo sie jeszcze podjarac albo troche ochlonac 
Wszystko zależy od budżetu, możesz mieć "Ałdi" nie podobne do zwykłego "Ałdi". Powiem Ci tak, sam swojego czasu zastanawiałem się nad zmianą z A4 B6, na inne auto. Pomysłów było mnóstwo włącznie z E36 z M50 ze strokerem 2.8 w turbo. Ale chciałem też auta żeby wozić dzieciaki i zależało mi też na bezpieczeństwie i jakimś komforcie. Początkowo szukałem RS4 B7, jednak FSI i koszty eksploatacji ją skreśliły. Potem RS4 B5, ale niemal nie osiągalne, kompromisem okazało się RS6 C5. Z jednej strony duże komfortowe auto pozwalające spakować 4 osobową rodzinę z wózkiem i jechać w góry, a z drugiej coś co pozwala na odrobinę zabawy podczas daily drive lub przejechanie podróży z rodziną z Kołobrzegu do Zielonej Góry w 2,5h
Może określ jakie auto z gamy "Ałdi" rozważasz ? A ? S ? RS ? 3,4,6 ? lub inne ?
Może określ jakie auto z gamy "Ałdi" rozważasz ? A ? S ? RS ? 3,4,6 ? lub inne ?
Pozdrawiam.