Ile powinien miec RS po ABT?
Slychaj rzeczywiscie tak jak pisales wyzej hamownia hamowni nie rowna:( niestety. Mysle ze ludzi w ABT maja hamownie i pewnie auta po programie sa badane na rolkach. Lipy nie poszczaja, to za dobra firma. Tak mi sie wydaje??MŁODY pisze:Komp był rozkręcany i miał kostki ABT bo poprzednio miałem serie szkoda że jej nie sprawdziłem. Co tam wierze w sportmile!!!!!!
Zobaczymy co wyjdzie z mojego. Postaram sie jakos na dniach podjechac i zobczymy ile moj ma?? Az strach sie bac:P
Rs4 abt
Młody w Kosakowie koło Gdyni w moim czarnym rs4 na hamowni wyszło 412 km i 500nm.Jak chcesz to ci pożycze mój komputer z programem abt. Leży u mnie na półce i czeka na nowego rs"a który jedzie ze Szwajcarji.
-
MŁODY
- Tytuł użytkownika: atv maniac
Re: Rs4 abt
Czesc no to teraz całkiem mnie dobiłeś bo ja właśnie byłem w kosakowie lecz wynik kolegi evo na pewno był przekłamany, wiec teraz całkiem zgłupiałem. Mój rs ma najechane 80tys i sądziłem że jest silnik super a teraz nie wiem co sądzic. Dzięki za kompa ale poczekam na ten kwiecień/maj i pojadę do lekarzy z sportmile. A czy My sie nie poznaliśmy na zlocie vw w pruszczu w to lato co było???Jacars4 pisze:Młody w Kosakowie koło Gdyni w moim czarnym rs4 na hamowni wyszło 412 km i 500nm.Jak chcesz to ci pożycze mój komputer z programem abt. Leży u mnie na półce i czeka na nowego rs"a który jedzie ze Szwajcarji.
Cze pomiarami typu 365 bym sie nie sugerowal. Jak bedziesz u mnie zobaczymy co to warte. Obstawiam ze centralny slaby nawiew nie da rady wogole, pomiar trwal dosc dlugo a auto sie zagotowalo i zrobilo sobie korekte . Widac bylo by to na bloku 20 zapewne. Jak masz mozliwosc przeleciec sie z vagiem zrob loga z przeplywki zobaczymy ile g/s oraz na 115 boost pokaz i temp w dolocie chyba 4 blok to ci powiem jak to lata. Poszukaj kogos kto ma dynometa i kawalek dobrej drogi, bedziesz mial lepszy podglad niz na hamowni. Powtarzam to od 2 lat ze dobrze rsa z bocznymi coolerami sie nie da zmierzyc.
Czyli reasumujac lepiej rs4 na drodze zmierzyc.... a kto ma takiego dynometr-a w wawie?? Zamierzalem do Andzeja pojechac ale.....jak mowicie ze sie nie da go dobrze zhamowac....sportmile pisze:Cze pomiarami typu 365 bym sie nie sugerowal. Jak bedziesz u mnie zobaczymy co to warte. Obstawiam ze centralny slaby nawiew nie da rady wogole, pomiar trwal dosc dlugo a auto sie zagotowalo i zrobilo sobie korekte . Widac bylo by to na bloku 20 zapewne. Jak masz mozliwosc przeleciec sie z vagiem zrob loga z przeplywki zobaczymy ile g/s oraz na 115 boost pokaz i temp w dolocie chyba 4 blok to ci powiem jak to lata. Poszukaj kogos kto ma dynometa i kawalek dobrej drogi, bedziesz mial lepszy podglad niz na hamowni. Powtarzam to od 2 lat ze dobrze rsa z bocznymi coolerami sie nie da zmierzyc.
-
MŁODY
- Tytuł użytkownika: atv maniac
Po 27 marca kolega wraca który ma te wszystkie zabawki które wymieniłeś i wtedy bedziemy w kontakcie co nie zmienia faktu że do Was przyjade. Pozdro.sportmile pisze:Cze pomiarami typu 365 bym sie nie sugerowal. Jak bedziesz u mnie zobaczymy co to warte. Obstawiam ze centralny slaby nawiew nie da rady wogole, pomiar trwal dosc dlugo a auto sie zagotowalo i zrobilo sobie korekte . Widac bylo by to na bloku 20 zapewne. Jak masz mozliwosc przeleciec sie z vagiem zrob loga z przeplywki zobaczymy ile g/s oraz na 115 boost pokaz i temp w dolocie chyba 4 blok to ci powiem jak to lata. Poszukaj kogos kto ma dynometa i kawalek dobrej drogi, bedziesz mial lepszy podglad niz na hamowni. Powtarzam to od 2 lat ze dobrze rsa z bocznymi coolerami sie nie da zmierzyc.