modek pisze:byłem wczoraj na hamowni, dla tych co nie lubią lpg to wyszło lepiej niż na pb
na pb 98 cofa zapłon, nie mam wiadomości o temperaturach w dolocie ale w ramach walki z cofką jednak zainwestuję w coolery
w a6 wlot powietrza w zderzaku jest cieniutki w stosunku do rs, czeba będzie dziurę wyborować
modek pisze:20 kuni i 50 niutów, na pb drugi przejazd i już pewnie ciepło było
Modek tam u Ciebie to jeszcze nie zostało powiedziane ostatnie słowo Fajnie ,że kolejny zadowolony z LPG user jest na tym forum. A wszyscy tak się boją bo to takie złooo ...
Ja już po montażu SMIC'ów. Przed montażem temperatura w dolocie trochę ponad 50 stopni (7 stopni na dworze). Po montażu ok 50 stopni (8-9 stopni na dworze) czyli za dużo mi to nie dało. Kierownice powietrza wyrzucone. Dodatkowo okazało się że a6 c5 nie ma kratek wentylacyjnych w nadkolach i powietrze nie ma gdzie uciekać. Zamierzam znaleźć nadkola z całymi kratkami, wyciac kratki i wpasować je w swoje nadkola. Wtedy dam znać jakie sa temperatury.
A jak tam S4? Założył już ktoś z was?
P.S. Juziu masz jakieś foty porównujace icki z a6 i rs4 i fotki przerobionych kierownic?
Xan nie mam fotek ori ic i rs4 ale sa na necie a co do kierownic to tez nie mam fotek ale zrobię jutro i wrzuce. Tez muszę jeszcze nadkola przerobić zeby powietrze miało gdzie uciekać ale jako ciekawostkę powiem ze na hamowni jak ostatnio byłem i na zewnątrz było 11 stopni a w pomieszczeniu 17,5 to Max temp w dolocie po 4 przejazdach do odciny 58 st byla